Lifestyle

Komentari 5

Kakav trenutak: Pod morem je uslikala poljubac mladenaca

Kakav trenutak: Pod morem je uslikala poljubac mladenaca

Tek vjenčani je par snimila fotografkinja Kimber Greenwood iz Kelly Springsa na Floridi, a njene su fotografije prijavljene i za natjecanje u podvodnom fotografiranjut Ocean Art

Danas je uz sve fotografije na društvenim mrežama vjerojatno teže nego ikad dobiti originalne i 'nikad viđene' fotke vjenčanja - no ovom je paru to uspjelo na Floridi, u strastvenom zagrljaju pod vodom.

Njih je s Nikonom D750 snimila fotografkinja Kimber Greenwood iz Kelly Springsa na Floridi, a njene su fotografije prijavljene i za natjecanje u podvodnom fotografiranju Ocean Art underwater Photo Competition, u kategoriji 'Podvodne umjetnosti'. 

- Struja je bila jako intenzivna, pa me pomoćnik morao držati na mjestu - prisjetila se zaljubljenica u podvodnu fotografiju dana kad je prvi put pod vodom imala priliku napraviti ovakvu, ljubavnu fotografiju.

Suci su na Ocean Art natjecanju inače od tisuća radova iz 78 zemalja odabrali najbolje radove u 16 kategorija, te jednu 'ukupno najbolju' u svim kategorijama - nju je na Antarktiku na temperaturi od minus 1 C snimio Francuz Greg Lecoeu: i nazvao je 'Crab - Eater Seal' (vrsta tuljana koja, usprkos svom imenu, uopće ne jede rakove).

- I dalje sam zadivljen predivnim slikama koje stvaraju današnji podvodni fotografi. Pobjedničke slike stvaraju snažne emocije i utjecati će na novu generaciju onih koji će čuvati ocean - rekao je za Insider Scott Gietler, jedan od sudaca s ovog natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci