Obavijesti

Lifestyle

Kako brzo i jeftino do inozemnih skijališta?

Kako brzo i jeftino do inozemnih skijališta?
1

Vrijeme odlazaka na skijanje već je počelo, a mnogi koji su se odlučili otputovati u inozemstvo putuju na manje dana ili na produženi vikend, pa im je prvi izbor odlazak na bliža skijališta – u Sloveniju

VIDEO

To je dobar izbor i za uštedu jer je put kraći i jeftiniji, a i cijene ski-karata, hrane i smještaja su povoljnije nego u Italiji, Austriji ili Švicarskoj. Tome svjedoče i cijene dnevnih ski-karata u Sloveniji koje iznose od 29 do 32 eura, dok su primjerice u Austriji od 44 do 82 eura. Također, cijena prosječnog ručka u Sloveniji je 7 eura, a u Austriji, Italiji ili Francuskoj se kreće između 10 i 15 eura. Osim povoljne cijene gastronomske ponude, Slovenija se može pohvaliti i kvalitetom. Tu su i specijaliteti poput kranjske kobasice, gulaša od divljači ili domaćih savijača, a na skijalištima će se naći i nezaobilazni grah s kobasicom te kuhano vino.

Ako se u Sloveniju odlučite zaputiti automobilom, trebat će vam vinjeta za autoput koju možete kupiti na benzinskim postajama u blizini granice. Svakako ponesite svoje kartice jer su prihvaćene i u restoranima i trgovinama uz autoceste, a plaćanje je obično bez naknade pa može dobro doći i za kupnju vinjete. Korisno je znati da je najkraći rok trajanja vinjete 7 dana i da joj je cijena 15 eura.

Osim ovih općenitih savjeta za planiranje puta i troškova, donosimo i nekoliko konkretnih savjeta za uštedu: ako ste korisnik Mastercard® kartica, od 1. do 28. veljače posjetite poslovnicu Atlasa petkom i ostvarite 10% popusta na osnovnu cijenu bilo kojeg aranžmana. Za sve one koji žele na KnockOut Snow Closing 2017, first-minute ponuda Collegium putovanja vrijedi do 1. veljače, a njome ostvarujete 300 kn popusta prilikom plaćanja Mastercard i Maestro karticom.

Osim toga, za korisnike Mastercard kartica od 2. do 30. siječnja na skijalištima Krvavec, Cerkno, Kranjska Gora i Mariborsko Pohorje od ponedjeljka do petka ostvarujete 15% popusta na kupnju dnevnih ski-karata te dobivate kupon za besplatni čaj. Za sve ljubitelje toplijih krajeva, u Atlasovoj ponudi je i trodnevno putovanje u Marrakech (Maroko) od 24. do 26. veljače, a plaćanjem putovanja Mastercard karticom u razdoblju od 15. do 31. siječnja možete iskoristiti popust od 300 kn! Redovna cijena aranžmana po osobi je 3.460 kn, dok zrakoplovne pristojbe iznose 890 kn. Svakako požurite s odlukom jer popust dobiva prvih 50 kupaca! Podsjećamo da se popusti u Atlasu nastavljaju i u veljači, tijekom koje se svakog petka za plaćanje Mastercard karticom ostvaruje 10% popusta na bilo koje putovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Advertisement

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?
TOP ZIMSKE DESTINACIJE

Opet stižu zahlađenje i snijeg! Kamo pobjeći za vikend?

Meteorolozi su najavili kako će i u narednom periodu temperature u većem dijelu Europe biti ispod nule pa je pravo je vrijeme da isplanirate put u neku od susjednih zemalja, time više što je za središnju Europu najavljen i snijeg.

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da
ZAŠTO NE?

Nikada niste bili na skijanju? Evo 5 razloga zašto reći da

Iskusni skijaši tvrde da je skijanje način života što potvrđuje sve veći broj zaljubljenika u bijeli sport.
Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti
JOŠ STIGNETE

Izabrali smo top 5 zimskih odmorišta koje vrijedi posjetiti

Posljednje skijaške pripreme opasno su u tijeku dok se sarme nakuhavaju, a za vas smo odabrali najbolje od skijališta u Austriji, Sloveniji i Italiji