Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Kako skinuti naljepnicu za grudi bez boli i da si ne ogulite kožu?

Kako skinuti naljepnicu za grudi bez boli i da si ne ogulite kožu?

Velika obožavateljica mode je objavila video u kojem je pokazala kako lako i bezbolno skinuti naljepnicu za grudi. Ne treba ni reći da je video odmah postao viralan

VIDEO

Budući da su topliji dani konačno stigli, većina nas želi odbaciti udobne zimske kapute za više ljetnih topova i haljina, pa i onih koje zahtijevaju nošenje bez grudnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Doktori izvadili 7 kg masti iz grudi

Pokretanje videa...

Grudi 01:13

Srećom, postoje ljepljive trake za grudi koje spašavaju svaki outfit bez naramenica. Jedini minus ovih traka je skidanje - što može biti jako bolno ako to radite na krivi način. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čini se da nas nikakvo povlačenje, nježno ili na silu, ne uspijeva spasiti od instant boli i osjećaja da smo skinule dio kože s naljepnicom. 

Ali, postoji dobar trik...

Risque (@tryriscque), je demonstrirala ovaj jednostavan trik, nakon što je u prijašnjem videu jedna gledateljica pitala: 'U redu, ali kako ukloniti vrpcu, a da ne otrgneš kožu :)'. 

Pozirajući ispred kamere, noseći traku za gole grudi, Risque je otkrila tajnu bezbolnog skidanja trake, a ona je - ulje za tijelo.

Prvo je pokušala povući traku bez ulja - i nije se tako lako skidala. Risque je zatim uzela bočicu ulja za tijelo i pažljivo prelila malo ulja preko trake.

Iako nije navela koliko, u videu se ne čini da je koristila puno ulja.  Nakon nanošenja ulja, prstima je nježno utrljala proizvod u traku prije nego što ga je pokušala skinuti. 

Imate male grudi? Ove topove biste onda trebali izbjegavati
Imate male grudi? Ove topove biste onda  trebali izbjegavati

A budući da je ulje omekšalo ljepilo stvarajući skliski sloj između trake i grudi, uklanjanje trake je bilo lako i bezbolno.

Video koji ne traje ni 10 sekundi je olujom protutnjao internetom, skupivši nevjerojatnih 13,4 milijuna pregleda otkako je postavljen na društvenu mrežu.

Među milijunima gledatelja bilo je i dosta onih koji su komentirali.

- Da sam bar znala za ovo prije par dana. Poštedjela bih se puno boli i muke. Sad sam sva plava - napisala je jedan komentatorica. 

Kakvo donje rublje nosite? Evo što to govori o vašem karakteru
Kakvo donje rublje nosite? Evo što to govori o vašem karakteru

Druga je ostavila pozitivnu recenziju potvrdivši da je ovaj trik uspješan: 'Mogu potvrditi, koristim kineziološku traku za sportske ozljede i dječje ulje je spas.' piše britanski Sun

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju