Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
146 komentara

Kako zavesti Hrvaticu? Puni vodič iz pera američkog turista

Roosh V tvrdi da su Hrvatice ljepše od Ukrajinki i seksepilnije od Poljakinja, a ključ za njihovo osvajanje je izoliranje od prijateljica i duboki "filozofski" razgovori

themoviedb.org
Foto: themoviedb.org
146 komentara

Američki putopisac i autor brojnih knjiga o osvajanju žena Daryush Valizadeh na svom blogu Return of Kings redovito piše o najboljim načinima osvajanja pripadnica ljepšeg spola po svim kontinentima.

Nakon posjete Hrvatskoj napisao je blog "Sve što trebate znati o Hrvaticama" u kojem je svoje iskustvo pretočio u savjete turistima željnih zabave.

Hrvatice su visoke, tamne i vitke

Pod pseudonimom Roosh V, američki seks-turist piše da Hrvatice imaju mediteranski maslinasti ten, najčešće smeđu kosu i smeđe oči, mada ni plavuše nisu rijetkost. Tijela su im vrlo dobra, stražnjice oble, ali uglavnom ravnih grudi. Kaže kako su Hrvatice uvjerljivo jedne od najljepših žena koje je susreo na svojim putovanjima.

Ženstvene su, no vole emancipaciju

- Hrvatice imaju "nije me briga vibru" kao da im nije cilj biti lijepe i zamijećene. Široke haljine, odjeća i hipster stil nije neuobičajen na hrvatskim ulicama - kaže Roosh.

Na prvi pogled slatke, kasnije otkrivaju mane

Najveća mana koju Roosh zamjera Hrvaticama je sklonost kritici, kao i to da su tijekom razgovora sklone osuđivati na temelju nepromišljene izjave ili tek jedne riječi.

- Što više samopouzdanja djevojka ima, to je vjerojatnije da će se u razgovoru postaviti kritički - zapaža Roosh.

Po prirodi su otvorene

Djevojke koje imaju dečke neće se ustručavati od razgovora, a činjenicu da su zauzete reći će tek kasnije, ako ih to direktno pitate. Mogućnosti za flert su ogromne, kaže Roosh koji žali za činjenicom što većina Hrvatica imaju dečke.

Odlično govore engleski

U Hrvatskoj se engleski uči od vrlo mlade dobi, tako da je s više od 90 posto djevojaka moguća komunikacija na engleskom, što je veliki plus u zavođenju, smatra Roosh.

Izoliranje je recept za osvajanje

Poziv na šetnju ili cigaretu je ključan korak u osvajanju, zato što su Hrvatice znatno defenzivnije u skupinama. Tek izdvajanjem djevojke iz njezinog društva imate šanse privući njezinu pozornost. Također, Hrvatice će najviše uživati u filozofskim raspravama i naglašavanjem kako su "drugačije od drugih".

One iznad 30 testiraju na sve moguće načine

Djevojke i žene starije od 30 godina vrlo su iskusne u flertu i ljubavnim igricama te vas u razgovoru konstantno testiraju, otkriva Roosh. Zbog toga turistima željnim brzog osvajanja savjetuje upucavanje djevojkama od 19. do 23. godine i karakterizira ih kao najlakše "mete". 

Jako zgodne traže sponzore

Žene koje traže od muškarca da im plaća pića i slične stvari lako je uočiti, kaže Roosh. 

- One su uvijek vrhunski dotjerane, a nije im bitno jeste li kriminalac ili mafijaš, važno je da imate novaca - ističe Roosh koji smatra da je uzrok ovakvog ponašanja loša ekonomska situacija, što otvara mogućnosti "naručivanja Hrvatica za ženu" poput Ukrajinke.

Zabluda je da je lakše zavesti ženu na moru

Roosh kaže kako treba ignorirati glasine o pristupačnosti Hrvatica na obali, jer su one vrlo svjesne svoje vrijednosti, pa i pomalo umišljene. Puno veće šanse za seks imat će s Hrvaticama u Zagrebu usred ljeta nego na moru, dodaje Roosh.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message