Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
124 komentara

Kakva si vještica po horoskopu: Krvava, patuljasta, vilenjačka...

Vještice rođene u znaku Bika znaju kako iskoristiti moći svoje seksualnosti, one rođene pod Blizancima mogu se pohvaliti snažnom intuicijom, a Lavice sposobnošću hipnoze

Foto: Dreamstime
124 komentara

Vaš horoskopski znak može otkriti kojoj vrsti magije ste najskloniji, odnosno za koju ste najtalentiraniji. Neke vještice predodređene su za bacanje uroka, dok druge imaju izuzetno osjetljivu intuiciju.

Ovan

Krvava vještica Vještice rođene u ovom znaku blagoslovljene su sposobnošću da bacaju čarolije magičnom svijećom i ukrote energetska strujanja. Ne treba im puno da osnaže svoju čaroliju, dovoljna im je samo vatrena strast koju već imaju.

Bik

Patuljasta vještica Vještice rođene u ovom znaku vrlo su dobro usklađene sa snagom zemlje i prirode. Rado istražuju i koriste moć biljaka, i najvažnije, moći svoje seksualnosti.

Blizanci

Energetska vještica Vještice rođene u znaku Blizanaca imaju prirodnu sposobnost osjetiti promjene u razinama energije oko njih. Imaju izuzetno osjetljivu intuiciju i lako mogu slati te primati energije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Rak

Kuhinjska vještica Vještice rođene u ovom znaku sklone su izvoditi svoje magije u zatvorenom prostoru iskorištavajući energiju koju nude kućanske zalihe, poput hrane i lijekova. One su tipične kuhinjske vještice jer uvijek rade svoje napitke s puno ljubavi i uzbuđenja.

Lav

Čarobnjačka vještica Vještice rođene u znaku Lava imaju prirodnu sposobnost da privuku pažnju drugih ljudi na sebe što ih čini iznimno talentiranim iluzionistima. Lako mogu hipnotizirati druge - i ljude i životinje, i šarmirati ih.

Djevica

Pustinjska vještica Vještice rođene u ovom znaku imaju izuzetnu moć u čarobnjačkoj praksi sve dok mogu ostati usredotočene. One imaju sklonosti baviti se svojom magijom u tišini prirode, bilo da je to šuma ili neko drugo mjesto. 

Vaga

Glazbena vještica Vještice rođene u ovom znaku su blagoslovljene nadahnućem i često su iznimno talentirane za umjetnost i zanatske djelatnosti. Lako mogu sastavljati čarolije i čak pjesmom ojačavati vibracije tih čarolija.

Škorpion

Noćna vještica Vještice rođene u ovom znaku horoskopa osjećaju nadahnuće i prosvjetljenje tijekom noćnih sati. U vrijeme kada vladaju tišina i tama one jačaju svoju dominaciju (pod tamom se ne misli na zlo). One su odlične u uočavaju onoga što je skriveno.

Strijelac

Grmljavinska vještica Vještice rođene u ovom znaku su djeca Zeusa, Jupitera, Thora - bogova grmljavine. Imaju veliku sposobnost usmjeravati misli i usmjeravati energiju prema onome što žele. Mudre su, poštene i mogu bacati zaista moćne čarolije.

Foto: Dreamstime

Jarac

Zelana vještica Vještice rođene u ovom znaku jednakom lakoćom mogu svoju magičnu dominaciju nametnuti i u prirodnom i urbanom okruženju, One znaju kako iskoristiti snagu prirode i usmjeriti je na svoju karijeru i svakodnevni život.

Vodenjak 

Zvjezdana vještica Vještice rođene u ovom znaku vrlo su dobro usklađene s energijom planeta i zvijezda. Kada podignu pogled prema noćnom nebu znaju da su dio nečega većeg. Iako malo znaju o svemu tome, o tim dalekim svjetovima, mogu uspješno usmjeriti energiju zvijezda prema ovom svijetu.

Ribe

Vilenjačka vještica Vještice rođene u ovom znaku lako se uklapaju u svijet vila i vilenjaka. One su vrlo slatke i s lakoćom mogu prizvati vile u svoj život te uspostaviti čvrstu i plodonosnu vezu s duhom prirode, otkriva portal mysticalraven.com.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message