Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

Kakvo rublje biraju: Korzeti su za Lavice, čipkasto za Vage...

Kakvo rublje biraju: Korzeti su za Lavice, čipkasto za Vage...
1

Rijetke su žene koje ne vole seksi donje rublje, no razlika je u tome što netko smatra seksepilnim. Za Lavice je to korzet, žene Blizanci vole moderno, a Jarac elegantno

VIDEO

OVAN

Žena rođena u ovom znaku seks doživljava više kroz strast, a manje kroz romantiku - voli igre dominacije, dirty talk... Sukladno s time, bira i donje rublje koje ima provokativan ton. Crveno joj je omiljena boja, bira ono što naglašava njezine adute i zaista će se potruditi da izgleda te bude zavodljiva. Njezin okidač za uzbuđenje je osjećaj da je željena.

Dreamstime

BIK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žene rođene u ovom znaku u seksu su usmjerene na užitak, no do njega žele doći senzualno i nježno. Upravo takvo rublje i biraju - delikatno, u nježnim bojama, pomalo djevojački. Vole ružičastu boju, boju šampanjca, čipku, mašnice... Njezin okidač za uzbuđenje su grickanje ušiju i nježni, naizgled nevini dodiri.

Dreamstime
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

BLIZANCI

Žene rođene u ovom znaku u seksu su spontane i prilagodljive - ako ih uzbuđuje partner, svaka situacija im može bit seksi. Vole moderno donje rublje jednostavnih krojeva, metalik i zelene boje. Okidač njihovog uzbuđenja je masaža i senzualni dodiri po bedrima.

Fotolia

RAK

Žene rođene u ovom znaku izvana možda ne izgledaju toliko seksualno nastrojene, no razlog tome je što prikrivaju svoj živahan libido. Od njih možete očekivati zaigrano rublje, puno tangi, cvjetne uzorke, žive boje... Okidač njihovog uzbuđenja su poljupci po grudima i općenito dodiri po grudima, ramenima i vratu.

Dreamstime

LAV

Žene rođene u ovom znaku se ne moraju puno truditi da bi bile zavodljive - njima to dolazi prirodno. Vole razne igrice i isprobavanje raznovrsnih poza. Od rublja preferiraju korzete koji naglašavaju zavodnicu u njima, a poput Ovnica pate na crvenu boju te razne kombinacije s crnom čipkom.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

DJEVICA

Žene rođene u ovom znaku u pravilu izgledaju vrlo čedno, no podsvjesno obožavaju i teže hardcore, prljavom seksu. Jednako tako, nose i rublje koje će poslati tu poruku - radije će birati ženske bokserice nego tange, no začinit će stvari odabirom onih od čipke. Od boja im odgovara sve, no najbolje im pristaje čista bijela. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po struku i koljenima.

VAGA

Žene rođene u ovom znaku polažu puno pažnje u odabir svog donjeg rublja, a među njim se može pronaći zaista svega. Ipak, nekako se najbolje osjećaju u čipki, koja će im dati dozu elegancije i teatralnosti. U seksu vole da muškarac dominira, a ne podnose rutinu u pozama. Okidač uzbuđenja su joj dodiri po stražnjici i leđima.

Dreamstime

ŠKORPION

Žene rođene u ovom znaku mogu biti rezervirane u seksu, no s pravim partnerom nema toga što neće napraviti. Svjesne su svoje privlačnosti, a najbolje se osjećaju u pomalo neobičnom, vintage rublju koje ih posve razlikuje od svih ostalih. Okidač za uzbuđenje je kod njih najava samog seksa i oralni uvod u taj čin.

STRIJELAC

Žene rođene u ovom znaku u seksu su, kao i u životu, dosta nepredvidive. Avanturistički su raspoložene, no ono što im je najbitnije je nesebičan ljubavnik. Tada one usmjeravaju sav svoj trud u zavođenje i održavanje seksa na životu. Rado će odabrati prozirno rublje, kožnate dodatke. Okidač uzbuđenja su dodiri oko, a ne po samim genitalijama.

JARAC

Žene rođene u ovom znaku prava su enigma, često je teško pretpostaviti žele li seks ili ne. Unatoč rezerviranom ulasku u akciju, njihove se strasti brzo razbuktaju i postaju nezasitne. Maksimalno se trude i svakako su jedne od boljih ljubavnica Zodijaka. Biraju ukusno, obično i skupo donje rublje koje djeluje elegantno. Okidač uzbuđenja su strastveni francuski poljupci, kao i oni uz vrat i uho.

Reuters/Pixsell

VODENJAK

Žene rođene u ovom znaku doista se ne trude biti nešto osobito seksi, a to je upravo ono što najviše privlači muškarce njima - djeluju kao neosvojiva tvrđava. Vole seks i to onaj maratonski, imaju neke fetiše pa i prikladnu odjeću za to, no ipak će najviše biti u pamučnom bijelom ili crnom rublju. Okidač njihovog uzbuđenja su dodiri po nogama, stopalima i glavi.

RIBE

Žene rođene u ovom znaku doista su romantične duše koje žude za nekim svojim očekivanim, gotovo filmskim poljupcima i riječima iz scenarija. Vole izgledati seksi, a uz odabir donjeg rublja s volanima i obavezni push up, rado nose haltere i samostojeće čarape. Okidač njihovog uzbuđenja su riječi - ljubavne i strastvene izjave popraćene masažom.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam