Obavijesti

Lifestyle

Komentari 137

Kakvog partnera trebate? Polje braka otkrit će onog savršenog

Kakvog partnera trebate? Polje braka otkrit će onog savršenog
1

Ako vam je polje braka u Raku, privući će vas netko tko je nježnije i mirnije prirode. Vaš partner će biti obiteljski tip, privržen djeci i ukućanima. Provjerite kojem polju vi pripadate

VIDEO

Natalna karta otkriva mnogo toga o nama samima – tako će podznak, odnosno ascendent kojeg dobivamo putem sata i minute rođenja otkriti naš karakter, naše prednosti i mane i predstaviti prvo polje natalne karte. Slična procedura je i sa svih ostalih 12 astroloških polja.

Tako na primjer drugo polje govori o našim financijama, četvrto o obitelji, peto o ljubavi i vezama, no 7. polje govori o našem bračnom partneru i o našem braku. Sedmo polje je ono koje se nalazi nasuprot prvog polja, na mjestu gdje se nalazi vaš descendent. Dakle, ascendent (podznak) je vaše prvo polje, a descendent je vaše sedmo polje, odnosno polje koje upravlja bračnim životom.

Kako otkriti svoje polje braka ili descendent?

KAKAV ĆE BITI VAŠ BRAČNI PARTNER?     


POLJE BRAKA U ZNAKU OVNA:      
Potreban vam je partner koji je energičan i borben, koji će vas osvojiti svojom poduzetnošću i akcijom. Po prirodi ste mirni, ponekad i dosta neodlučni , pa će vam itekako odgovarati da pored sebe imate nekog tko će preuzeti kormilo vašeg života. Uživat ćete u tome da se utopite u partnerovoj snazi, ali i prepustite njegovoj dominaciji koja će vam goditi.

Vaš bračni partner mogao bi biti osoba koja radi neki posao u uniformi, voli sport i prirodu i koji je strastvene i poduzetne prirode. Neće biti statičan – čak štoviše, voljet će se mnogo kretati i družiti te uživati u životu punim plućima. Njegova avanturistička priroda možda će vas na trenutke i smetati, no to će biti partner koji će vas ohrabrivati i poticati u životu. U njemu ćete naći željeni oslonac i snagu. 

POLJE BRAKA U ZNAKU BIKA:

Vašoj strastvenoj, ali emocionalno potisnutoj prirodi, odgovarat će partner koji je istodobno čvrst i nježan. Veliki su izgledi da upoznate nekog tko je pouzdan, tko će vam pružiti osjećajnu i materijalnu sigurnost. Zdušno će se brinuti za obitelj, tako da ni vi, a ni vaša djeca nećete ničega biti uskraćeni. Pored sebe imat ćete nekoga tko će uživati u bračnom i obiteljskom životu, dobroj hrani i dobroj kapljici.

Na njega ćete se moći osloniti u svakom trenutku, a znat će vas i mudro savjetovati. Partner će biti praktična duha, racionalan i s obje noge čvrsto na zemlji. Na seksualnom planu ćete se odlično slagati i biti jedno drugome 
velika potpora. Kući će uvijek dolazi s nekim malim darom, nekom sitnicom koja otkriva romantičara u njemu, ali i potrebu da vam na takav način pokaže koliko vas voli.


POLJE BRAKA U ZNAKU BLIZANACA:

Nemirni ste i nikako vam ne odgovaraju previše ozbiljni i statični tipovi. Vaš će partner biti netko tko će dijeliti vašu energiju i entuzijazam. Privući će vas svojom elokvencijom i inteligencijom, i pružit će vam mnogo razonode i uzbuđenja jer ste osoba koja ne podnosi rutinu i dosadu. Odlično ćete se nadopunjavati na planu komunikacije i imati srodnih tema za razgovor. Znat ćete se i dobro zabavljati, a kako ćete oboje voljeti putovanja i to će često biti na listi vaših prioriteta.

Vaš će vas partner znati uveseljavati i nasmijati kada ste tužni. Trudit će se oko vas, i iako neće biti previše spretan u emotivnim iskazivanjima ljubavi, znat će vam i na neke druge načine pokazati da mu je stalo do vas. Ponekad će biti pomalo djetinjast i površan u nekim stvarima, no njegov će vas šarm uvijek razoružati. 

POLJE BRAKA U ZNAKU RAKA:

Vama u braku predstoji partner koji će biti jako emotivan i osjetljiv, ali koji će istodobno biti romantičan i nježan. Vašoj suzdržanoj i opreznoj prirodi odgovarat će partnerova osjećajnost i toplina. Pomalo ste nesigurni i vrlo oprezni kod ljubavnih odabira, no u susretu s njime odmah ćete osjetiti da je to ono pravo. Godit će vam njegova spremnost da vam u svakom trenutku pomogne, bilo savjetom, moralno ili financijski.

Moći ćete se osloniti jedno na drugo, a druga će strana uspješno izlaziti na kraj s vašim depresivnim raspoloženjima. Partner će biti iznimno gostoljubiv i druželjubiv, pa će vaša kuća uvijek biti puna prijatelja i rodbine. Njegovat će tradicionalne vrijednosti, što će vama odgovarati. Zajedničkim snagama podizat ćete svoju djecu i biti jako kompatibilni roditelji.

POLJE BRAKA U ZNAKU LAVA:

Vaš bračni partner bit će iznimno vesela, srdačna i topla osoba. Voljet će biti u centru pozornosti i u vašem odnosu često će baš on biti ona jača strana. Moći ćete se na njega uvijek osloniti jer će vam pružati zaštitu i sigurnost. U vašem će domu uvijek biti veselo, kuća puna gostiju, a vaš partner glavni zabavljač cijelog društva.

Najviše će vas privući svojom iskrenošću i izravnim nastupom, dakle osobinama koje su kod vas visoko na cijeni. Privlačnost će se dogoditi već prilikom prvog susreta, a upoznavanje teći spontano. Možda će vam ponekad smetati njegova egocentričnost, no njegov neupitan šarm i osmjeh uvijek će vas razoružati. Imat ćete pored sebe osobu koja će biti vaš čvrsti oslonac, rado će vas izvoditi van i s ponosom pokazivati u svojem društvu i krugu rodbine. 

POLJE BRAKA U ZNAKU DJEVICE:

Vas privlače stabilne i zrele osobe, pa će takve osobine imati i vaš bračni partner. Treba vam netko u koga možete biti sigurni, tko je vjeran i pouzdan. Vaš će partner biti organizirana, pedantna i praktična osoba. Vrijedno i puno će raditi i truditi se da vašoj obitelji osigura koliko – toliko lagodan život.

Ponekad će vas smetati njegovo cjepidlačenje ili kriticizam, ali s njime ćete uvijek znati na čemu ste. U svakoj ćete prilici dobiti mudar savjet kojeg ćete moći i praktično primijeniti. Pomoći će vam da život realnije sagledate, često spuštati s oblaka na zemlju i vašim djelovanjima dati praktično ruho. Znat će se nositi i s vašim često nabujalim emocijama, savjetovati vas i gurati prema naprijed. Vi ćete njega omekšati, a on će vas učvrstiti.

POLJE BRAKA U VAGI:

Strastveni ste i temperamentni, stoga vam odgovara miran i stabilan partner koji će moći podnositi vaš buran karakter. Privući će vas svojom nježnom prirodom, popustljivošću i tolerancijom. Dotični će znati usmjeriti vašu energiju, kako je ne biste rasipali na sve strane i kako biste je konstruktivno koristili.

U vašem braku nikad neće biti dosadno – bit će i svađa, no partner je taj koji će najčešće prvi popustiti, a vama će to itekako odgovarati. Oboje ćete voljeti aktivan društveni život i provode, posjete muzejima i kazalištima, a i zajednička ljetovanja ostajat će vam u lijepom sjećanju. Znat ćete se dobro zabavljati i lijepo nadopunjavati. Vaš će partner biti jako lijepe vanjštine, što će vam goditi i ujedno imponirati. 

POLJE BRAKA U ŠKORPIONU:

Potisnuto ste strastveni i erotični, stoga u vašem životu nema mjesta za previše mlake i labave tipove ljudi. Vama odgovara netko tko je jednako strastven kao i vi, možda čak i više, kako se erotska vatra ne bi nikad ugasila. Treba vam partner koji će intuitivno čitati vaše namjere, s kojim ćete se sporazumijevati s malo riječi.

No računajte i na to da će vaš parter biti i dosta posesivna i ljubomorna osoba koja vam neće dati puno slobode. Prilično će vas kontrolirati i pratiti sve što radite, jer nikad neće u potpunosti biti siguran u vašu ljubav. Stoga ćete mu morati otvorenije iskazivati 
svoje osjećaje. Partner će biti i pomalo tajanstven, nikad nećete znati što misli, no baš će to biti ono što će vas magnetski privlačiti k njemu. Oni koji se prebrzo daju “pročitati“ ionako vas previše ne zanimaju. 

POLJE BRAKA U STRIJELCU:

Nemirni ste i nestalne prirode, pa vam nikako ne odgovara previše miran tip partnera. Vama stalno trebaju uzbuđenja, igra i zavođenja kojima nema kraja. Polje braka u Strijelcu pokazuje da vam najbolje odgovaraju temperamente i pomalo pustolovne osobe. Treba vam netko s kime ćete satima moći pričati, a da jedno drugome ne dosadite. Padate na inteligentne osobe od kojih možete nešto naučiti i koji vam šire životne horizonte.

Vaš partner bit će osoba koja će biti i pomalo neuhvatljiva, no to će samo golicati vašu maštu i želju za njime. Dat će vam dovoljno slobode, ali ćete to isto morati dati i njemu. Vaš će brak biti dinamičan i pun uzbuđenja, oboje ćete se veseliti putovanjima i izlascima. Ljubomore neće ni biti, no morat ćete poraditi na osjećajnoj strani vašeg odnosa, kako biste se oboje osjećali dovoljno voljeno.

POLJE BRAKA U JARCU:

Vama treba netko tko je emotivan i tko može proniknuti u tajne vaše psihe. Teško otkrivate osjećaje, često ste i previše oprezni u odabiru svog životnog suputnika, zbog čega možete propustiti kakvu dobru priliku. Privlače vas zrelost i iskustvo, tražite partnera jake i izgrađene osobnosti, nekog tko teži stvaranju obitelji i kojoj je obitelj centralno mjesto u životu.

Treba vam netko tko vam je jako sličan i tko teži stabilnom odnosu u kojem će biti puno međusobnog povjerenja i iskrenosti. Vaše polje u Jarcu pokazuje da ćete naići na nekog tko je situiran, tko radi i jako je vrijedan. Partner će se brinuti o vama i osigurati vam sigurnu egzistenciju. No panično se bojite nevjere i prevare, pa možete partnera tlačiti čestim provjeravanjima njegovog kretanja. Opustite svoje emotivne kočnice, nemojte biti toliko u grču. 

POLJE BRAKA U VODENJAKU: 

Osoba koja bi bila vaš idealni partner je netko tko će vam istodobno biti ljubavnik ali i veliki prijatelj. Jako vam je bitna komunikacija u odnosu, čak i više od samog seksualnog slaganja ili strasti. U bračnom odnosu tražit ćete mnogo slobode te bježati od svakog onog tko djeluje sputavajuće na vas. Privlače vas originalni tipovi ljudi, stoga je sigurno da se nećete vezati uz nekog tko je predvidljiv ili previše kućni tip.

Vama trebaju stalna uzbuđenja pa priželjkujete nekog s kime ćete u životu moći uživati punim plućima. Druga strana mora biti slobodoumnih svjetonazora, modernih shvaćanja i tko ne robuje pravilima. U očima drugih djelovat ćete kao skladan par, no brak će vam biti pun uspona i padova pa se na dosadu zasigurno nećete moći požaliti. 


POLJE BRAKA U RIBAMA:    
Kako ste po prirodi vrlo racionalni i analitični, potreban vam je emotivan i suosjećajan partner koji će razumjeti vaše česte promjene raspoloženja, ali i netko tko će moći trpjeti vašu sitničavu i kritičku prirodu. Iako vas privlače osobe koje su slične vama i koje su isto praktične i realne kao vi, vama ipak odgovara drukčiji tip partnera.

Naiđete li na nekog tko je romantičan, nježan i emotivan, to će biti pravi izbor za vas. Treba vam partner koji će umirujuće djelovati na vašu nervoznu i nemirnu prirodu, i koji će se moći nositi s vašim visokim zahtjevima. Dotični će vas naučiti da se više opuštate i ne doživljavate život toliko ozbiljno. Takav emocionalni partner će vas smekšati i opustiti, pa ćete se manje brinuti o sitnicama i nebitnim stvarima. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'