Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Djevojke razbijaju monotoniju vježbanjem na otvorenom

Djevojke razbijaju monotoniju vježbanjem na otvorenom
1

Vježbanjem u prirodi po lijepom vremenu djevojke razbijaju monotoniju i dodatno oblikuju svoje tijelo novim i zabavnim vježbama koje ne mogu izvoditi u teretani

VIDEO

Petrin trening obogaćen je novim vježbama koje izvodi s brojnim sugrađanima

Iako se projekt "Mršavimo zajedno" polako približava kraju, Petra i dalje vježba marljivo kao na početku. Zajedno s, kako sama kaže, najboljom trenericom na svijetu, Renatom, iskoristila je ljetno vrijeme pa treninge odrađuju na splitskim Bačvicama, gdje im se u vježbanju pridružuju i drugi zainteresirani građani.

'Petra je tijekom ovog projekta napredovala toliko da sa lakoćom izvodi vježbe koje su joj u početku bile jako teške. Izdržljivija je, jako motivirana, ima bolje držanje i sigurnija je u sebe.
Sretna je zbog postignutih rezultata, a iako je studentica i trenutno traju ljetni ispitni rokovi, bez obzira na to ne preskače treninge', priča Petrina trenerica Renata.

Renata nam je potvrdila kako je Petra idealna kandidatkinja. ‘Nisam mogla dobiti bolju kandidaktinju. Nikad ne izbjegava trening, ne traži izgovore, odradi sve zadano, a vrijeme provedeno s njom je ugodno i zabavno', govori Renata. 

Nikolina kaže kako joj najviše potpore daje obitelj i vjenčana kuma Ivana

Nikolinin dnevni raspored je toliko prenatrpan, tako da se najviše veseli petku jer tada slijedi zasluženi odmor. Preko tjedna ne stiže obavljati kućanske poslove i kuhati dva ručka za sebe i za supruga, pa joj tu najveću podršku pružaju mama i baka koje su trenutno zamjenske žene njenom suprugu što se tiče kuhanja. 

Oduševljava me činjenica da su mi traperice pomalo široke u struku, bokovima i bedrima, ali i moja J.Lo guza se smanjuje, sretna je Nikolina

Svi su sretni jer je uspjela promijeniti loše navike i usvojila nova znanja koja će joj pomoći u daljnjoj borbi. Ovaj projekt mi je puno pomogao, sretna sam što sam na dobrom putu ka ostvarivanju svojeg cilja. Kada je projekt počeo neki zacrtani cilj bio je gubitakcca 10 kg, međutim za sada vaga pokazuje 5 kg manje. Zadnjih tjedana je faza mirovanja, kazaljka na vagi miruje. Bez obzira što neću do kraja akcije vjerojatno ispuniti svoj zacrtani cilj, to me nije obeshrabrilo. Ovaj put želim pomalo, ali sigurno. Nadam se da ću do kraja ljeta ostvariti svoj zacrtani plan, odlučno zaključuje.

Prijatelji, kolege s posla i naravno moja obitelj strahuje hoću li i dalje biti disciplinirana kao i do sada. Kritičari su svuda oko mene tako da mi neće biti lako. Riječi podrške dolaze sa svih strana. Suprug mi je jednom prilikom u šali rekao da u slučaju budem li sa završetkom akcije krenula starim stopama da će me slikati kada god budem napravila kakav veliki grijeh i poslati Zdravoj Kravi, kroz smijeh komentira Riječanka Nikolina.

Priroda u službi sprava za vježbanje

Varaždinka Nikolina monotoniju vježbanja u teretani razbija odlascima u obližnji park gdje za lijepog vremena odrađuje treninge.

‘Nekoliko smo treninga odradili u prekrasnom parku u centru Varaždina odmah pored našeg fitness centra. Za vježbanje na otvorenom možemo iskoristiti sve što nam je pri ruci pa smo na klupici radili penjanja za oblikovanje nogu, sklekove za prsa i tricepse, istezali se i trčali ili brzo hodali’, objašnjava Marin. 

Potrebno je uključiti samo malo mašte i prirodne barijere mogu savršeno zamijeniti sprave iz teretane', zaključuje Nikolina

Iako su Nikolini na početku akcije "Mršavimo zajedno" struk, trbuh i noge bili kritične zone, marljivim vježbanjem uspjela je oblikovati tijelo.

Nikolina kaže kako je trening postao sastavni dio njenog života, i više ga ne shvaća kao zadatak koji treba odraditi.
‘Odlasci u teretanu postali su rutinski, ne označava ih samo crtica u mome ružičastom planeru, oni su sada normalan i neizostavan dio svakodnevice.

Vježbanje više ne smatram obavezom već novim načinom života’, kaže Nikolina koja je tijekom programa "Mršavimo zajedno" stekla mnoga poznanstva, dobila podršku i primila pregršt savjeta.

Na zdravakrava.hr pročitajte još i kako su tjedan provele Ena i Marina!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje