Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Kaneloni sa špinatom - klasik koji je uvijek poželjan na stolu

Kaneloni sa špinatom - klasik koji je uvijek poželjan na stolu
1

Slasni kaneloni punjeni sirom i špinatom gotovi su vrlo brzo, slasni su, a izgledaju primamljivo. Za još bržu verziju koristite kanelone koji se ne kuhaju već ih odmah punite i pecite

VIDEO

Sastojci:

  • 200 g špinata,
  • jaje,
  • 200 g svježeg sira,
  • 80 g gaude,
  • 200 ml vrhnja za kuhanje,
  • režanj češnjak,
  • sol, papar,
  • kaneloni.


Priprema:

Kanelone prokuhajte u vodi. Nasjeckajte oprani špinat. Pomiješajte jaje sa solju i paprom te umiješajte svježi sir i pola ribane gaude. Dodajte protisnuti češnjak i špinat. Tom smjesom napunite kanelone i posložite ih u vatrostalnu posudu.

Pomiješajte vrhnje za kuhanje i ostatak naribane gaude. Prelijte preko kanelona pa još zalijte umakom od rajčice. Pecite na 180°C oko 30 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite