Lifestyle

Komentari 1

Kaže da je muškarac s najviše stila u Africi: 'Imam 160 odijela'

Kaže da je muškarac s najviše stila u Africi: 'Imam 160 odijela'

James Maina Mwangi, iz Nairobija u Keniji, postao je poznat zahvaljujući jedinstvenom modnom stilu. Za sebe kaže kako je najbolje odjeveni muškarac u Africi, ako ne i u svijetu

Sve, od njegovih odijela, šešira, kravata do futrola za mobitel i ostalih dodataka, je usklađeno. James Maina Mwangi je u intervjuu za BBC otkrio da ima preko 160 odijela i 200 pari cipela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Žarke i živahne boje ističu ga iz gomile. Za sebe kaže kako bi mogao biti najbolje odjeveni čovjek u čitavoj Africi, ako ne i na svijetu.

Dodao je i kako mještani Nairobija ponekad ismijavaju njegov stil jer su poznavali njegovog oca - borca ​​za slobodu koji je bio siromašan. Ipak, Mwangi je uvijek želio biti drugačiji od drugih ljudi.

- Napustio sam školu kad sam imao 12 godina. Odlučio sam otići u Nairobi jer je moj otac tamo bio borac za slobodu. Živio sam na ulici pet godina prije nego što sam se zaposlio u kiosku. Imao sam samo jednu košulju i jedne hlače koje sam prao samo s vodom. Nekima sam zbog toga bio simpatičan, ali bilo je i onih koji su me maltretirali. Molio sam Isusa Krista da mi da mudrost. Imao sam viziju da ću jednog dana biti zvijezda u Isusovo ime i to se ostvarilo - rekao je.

Mwangi je kasnije izabran za koordinatora za mlade i stvorio je milijune radnih mjesta za mlade do 2006. godine.

- Ako želite biti blagoslovljeni i iskreni, morate služite svom narodu i zajednici. Trebamo dostojanstvene vođe koji će moći održati riječ - dodao je.

Također, pokrenuo je i svoj modni brend.

- Morate tražiti od Boga tri stvari da biste bili poput onoga što sam ja danas: ukus, izbor i mudrost - kaže Mwangi, a prenosi Bored Panda.

Najčitaniji članci