Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Kim ili Kendall: Kraljica trasha ili pak nova modna princeza

Kim ili Kendall: Kraljica trasha ili pak nova modna princeza
4

Iako Kim daje sve od sebe kako bi se probila u ugledno modno društvo, njezina sestra Kendall Jenner izašla je iz njezine sjene. Talent ili PR, otkrivaju stručnjaci

VIDEO

Dok Kim Kardashian neumorno pokušava dospjeti na naslovnicu američkog Voguea (čak je i muža Kanyea Westa angažirala da moljaka Annu Wintour), njezina mlađa polusestra Kendall Jenner na putu je da postane modna zvijezda o čemu je sanjala odmalena.

Na Newyorškom tjednu mode debitirala je na reviji Marca Jacobsa, u Londonu je hodala uz bok Cari Delevingne i Jourdan Dunn, a u Parizu su je angažirali Chanel i Givenchy. I na stranu što je kreativni direktor Givenchyja Riccardo Tisci obiteljski prijatelj klana Kardashian i što je njezinu stariju sestru Kim proglasio Marilynkom novog doba, čini se da 18-godišnja Kendall zna iskoristiti svoje prezime.

- Imala je sreću ili nesreću da odrasta sa sestrama Kim, Khloe ili Kourtney koje su joj nametnule da joj život i sve oko njega bude javno, a ni majka Kris sigurno ne vidi ništa loše u tome da još jednoj kćeri osigura zvjezdani status. Naravno da ime osigurava određene povlastice, pa tako i da budete jedna od zvijezda na Jacobsovoj reviji - kaže Davor Grgin, PR menadžer. Ugrozila Kim ili ne, Kendall se na vrijeme riješila kardashianskog tereta.

- Kim je pomalo primitivna, no to se nikome ne bi smjelo uzeti za zlo. Ali bogme niti za dobro! Sigurno je da Kim mediji opsjedaju više nego Kendall. Ali nju više poštuju nego Kim, o kojoj pišu da je, ruku na srce, poznata ni po čemu. Ima i onih koji su pred sveopćom ‘kimijadom’ medija pokleknuli do te mjere da pod svaku cijenu žele otkriti nešto jako važno o njoj - kaže modna kritičarka Ana Lendvaj. Iako je starleta počela karijeru kao stilistica, a kasnije “hranila” medije svojim dogodovštinama u obiteljskom reality showu, čudom se čudi kako joj ne polazi za rukom da je shvate ozbiljno. Pa tko može zaboraviti kako je prerezala Diorovu haljinu napola!

- Ona je tip starlete koja želi postati i ostati medijski zanimljiva. Nema što tražiti u modnom svijetu i samo vrijeđa one koji se prezentiraju kao pravi modeli - ističe modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. I dok Kim navodno dizajneri ne žele poslati odjeću kad čuju da se radi editorijal s njom, Kendall su se širom otvorila vrata. Snimila je editorijal za Vogue.com, sa sestrom Kylie zasjala na naslovnici meksičkog Marie Clairea, a sudeći po tome što je na London Fashion Weeku sjedila u prvom redu pokraj “kraljice” Anne Wintour, možda joj se smiješi i toliko prestižna naslovnica o kojoj svi sanjaju.

- Djevojka koja želi osvojiti bilo koju modnu scenu mora biti visoka, čistog tena, pravilnih proporcija, posebna, zanimljiva, ambiciozna, snažnoga karaktera - svoja. Njezino lice mora biti poput slikarskog platna; ostavljati raznim stilovima da od nje naprave što trebaju i žele - kaže Harapin Zalepugin. 

Iz Wilhelmine Kendall je prošle godine prešla u The Society Managment, za koji Tihana kaže da traže djevojke koje mogu postati top-modeli, te ne krije oduševljenje da su je konačno svi počeli doživljavati ozbiljno usprkos pripadanju klanu Kardashian.

- Nije nemoguće da Kendall izađe iz njezine sjene i izgradi karijeru u kojoj će ipak biti ‘važnija’ od Kim - zaključuje Grgin. 

Davor Grgin, PR menadžer

Zbog zlih jezika na udaru kritika

Bilo bi suludo reći da Kim Kardashian ima loš PR ili da nema pozitivnu sliku u javnosti s obzirom na posljednjih nekoliko godina njezina pojavljivanja na tzv. celebrity sceni. Čak bih rekao da su zlonamjerni komentari da je Kanye West izgubio na popularnosti ulazeći u brak s njom. Mislim da je pojavom i načinom života uzor mnogima, a jasno je da postoje zli jezici i da će se naći mnogi koji će je kritizirati. Ipak, mislim da je danas puno više onih koji je hvale. 

Uvijek u središtu pozornosti 

Za 33. rođendan u Las Vegasu Kim Kardashian odabrala je čipkasti kratki top i usku suknju, baš kako to ona voli.

Nova modna miljenica  

Kendall se toliko posrećilo da se našla i na najpoželjnijoj reviji na Paris Fashion Weeku, onoj Chanelovoj.

Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica

Probila led na reviji Marca Jacobsa

Nositi Jacobsovu reviju velik je plus u stvaranju karijere. Koliko će Kendall znati to iskoristiti, pokazat će vrijeme. Na reviji izgleda kao model i meni je zanimljiva. Prihvatila je make-up, frizuru i odjeću koju je dizajner namijenio upravo njezinu izlazu. Dugo sam na našoj modnoj sceni i često sam tzv. poznate manekenke vidjela kako odlaze u toalet i “popravljaju” šminku koja im je službeno namijenjena. Brzo su otišle u stil starleta te su maknute s lista traženih modela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite