Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Kod Djevica i bicikl visi uredno sa stropa, a Vage su elegantne

Kod Djevica i bicikl visi uredno sa stropa, a Vage su elegantne
3

Ništa nije čudno ako Djevica smjesti radni stol usred dnevnog boravka, jednako kao što je normalno da je kod Vage gotovo sve u paru

VIDEO

LAV

U Lavljoj prirodi postoji nešto dječje, tako da će oni u svojim domovima uvijek imati gomilu stvari za zabavu. To će biti različite igrice, CD i DVD playeri ili golemi televizori. 

Prostorom će dominirati jedan veliki naslonjač, koji će igrati ulogu njihova kraljevskog trona. Samo pokušajte sjesti na njega pa ćete vidjeti što će vam se dogoditi. 

Njihove omiljene boje su narančasta i zlatnožuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

DJEVICA

Pripadnici ovoga zemljanog znaka uvijek nastoje svoj stan ili kuću namjestiti tako da ga ispune namještajem koji zauzima što manje mjesta. Nemojte se čuditi da pritom nađete bicikl obješen na stropu ili srebrno posuđe stavljeno ispod kauča. Jedino što je važno jest da je sve na svome mjestu. 

Njihova omiljena boja je žuto-smeđa. 

VAGA

Njihov dom uvijek odiše elegancijom i ljepotom. Vage nisu sklone eksperimentiranju pa zbog toga najčešće posežu za tradicionalnim kombinacijama. Jednostavne bijele zavjese s diskretnom čipkom ili vaza sa samo jednom ružom primjer su njihova pristupa. Budući da su im odnosi jako važni, kod njih će sve ići u parovima. Dvije svjetiljke, dva tanjura i dvije četke za cipele. 

Njihova omiljena boja je ružičasta.

ŠKORPION

Pripadnici ovog vodenog znaka obožavaju prostore u kojima su zaštićeni od očiju javnosti, bilo da je riječ o podrumima ili garažama.Za održavanje emocionalnog mira važno im je prisustvo vode. Preporuljivo je da u kući ili stanu instaliraju neku vrstu kune fontane ili barem postave ovlaživačzraka. 

Vrlo su strastveni, tako da njihov krevet nikad ne služi samo za spavanje. 

Njihove omiljene boje su crna i bijela.

STRIJELAC

U njihovu domu sve treba biti veliko i prostrano. Na zidovima će biti goleme slike s prikazima prirode i otvorenih prostora ili fotografije s prizorima dalekih zemalja. Pripadnici ovoga vatrenog znaka obožavaju sve što je strano i neuobiajeno, bilo da je rije o Budinu kipu ili afrikom bubnju. 

Njihove omiljene boje su plava i zelena.

JARAC

Budući da su skloni projiciranju razliitih ograničenja, pripadnici ovog znaka jednostavno uživaju u zidovima. Oni će u svom stanu pregraditi sve što mogu. Pritom će zidove ostaviti djevičanski bijelima i praznima. Njihov ukus je tradicionalan i bez želje za eksperimentiranjem. U središtu njihova stana uvijek će biti impozantan sat. 

Njihove omiljene boje su tamnoplava i crna.

VODENJAK

Pripadnici ovog zračnog znaka obožavaju promjene. Vodenjaci obožavaju ukrašavati stropove, bilo da na njih postavljaju raskošne lustere, stolne ili samostojeće lampe. Vodenjaci se obožavaju zabavljati modernom tehnologijom, čije novotarije unose u sve pore svakodnevnog života, pa tako i u životni prostor. 

Omiljene boje su im fluorescentno plava i žuta.

RIBE

Kako bi bili zadovoljni, pripadnici ovog vodenog znaka od svog doma trebaju učiniti područje bajki.Kupaonica im je najvažnija prostorija. Kada ispunjena toplom vodom i mirišljavim uljima služi im kao mjesto za sakupljanje hrabrosti kako bi se suočili sa svakodnevnim sivilom. 

Njihova omiljena boja je ljubičasta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara