Lifestyle

Komentari 36

Kod kuće ima ladicu 'za cure': Zar je to korišteni vibrator?!?

Kod kuće ima ladicu 'za cure': Zar je to korišteni vibrator?!?

Muškarac iz Teksasa, koji se na Twitteru predstavlja kao BassFather, pokazao je na internetu svoju 'ladicu za cure', koju ima zbog toga jer mu često dolaze prijateljice

BassFather je napisao da mu često dolaze prijateljice, doduše nije precizirao radi li se o intimnim prijateljicama, te da zbog toga u stanu ima 'ladicu za cure' s potrepštinama za koje on smatra da su neophodne ženama kada mu dođu u goste.

Na fotografiji se vidi da u ladici ima tampone, vlažne maramice, test na trudnoću, maramice za skidanje šminke, gumice za kosu, četku za kosu, dvije bočice acetona i - vibrator.

Iako je njegova objava prikupila preko 21 tisuće lajkova, ipak su ga mnogi napali zbog sadržaja ladice.

Ženama se ovo neće svidjeti, napisao je jedan, a drugi je komentirao:

- Klasičan savjet za dobro gostoprimstvo: učinite da se sve vaše prijateljice, članice obitelji i simpatije osjećaju dobrodošlo s dvije bočice acetona, testom na trudnoću i iskorištenim vibratorom.

Drugi su mu pisali kako će se mnoge njegove gošće pitati koliko ih je prije njih koristilo tu ladicu te kako će mu se ova ideja sasvim sigurno 'obiti o glavu'.

Nakon takvih komentara BassFather je osjetio da je dužan svima objasniti svoju ladicu. 

- Zapravo u toj ladici trebate imati samo vlažne maramice, tampone, gumicu za kosu i četku. Ostale stvari sam već imao kod kuće pa sam i njih ubacio unutra - napisao je, a prneosi Daily Mail.

Njegovo objašnjenje nije zadovoljilo tviteraše koji su nastavili s podbadanjima poput: 'zar je to kvartovski vibrator' i 'zbog zaostale kose u četki, odmah bih se okrenula i otišla'.

BassFather nije objavio je li izbacio neke od stvari iz ladice nakon što je pričitao komentare pod objavu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci