Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
83 komentara

Koja ideja! Vibratorom pomaže bebi da lakše diše, manje kašlje

Ovu metodu koristi svaki put kada joj dijete ima problema sa kašljem i otežanim disanjem. Naime, para i vibracije na području prsnog koša mogu pomoći u otpuštanju sluzi

83 komentara

Jedni se zgražaju, drugi se dive ideji majke koja je na Facebook grupi 'Melons and Cuties' objavila fotografiju na kojoj drži bebu u kupaonici prepunoj pare, a na leđa joj je prislonila vibrator. Cilj joj je bio ublažiti djevojčici simptome kašlja te joj pomoći da lakše diše - i tvrdi da pomaže, da se malena osjeća bolje.

Ovu metodu koristi svaki put kada joj dijete ima problema sa kašljem i otežanim disanjem. Naime, para i vibracije na području prsnog koša mogu pomoći u otpuštanju sluzi, a to pomaže i djeci i odraslima da lakše dišu, prenosi Daily Mail.

Our customer shares her remedy for chest congestion!! Use on baby’s back while sitting in a steamy bathroom....

Objavljuje Melons and CutiesUtorak, 8. siječnja 2019.

- Upotrijebila ga je na bebinim leđima dok sjedi u kupaonici punoj pare. Genijalno! Imajte na umu da mnoge bolnice i respiratorni terapeuti sličnu metodu koriste u tretmanima u bolničkim uvjetima. To je uobičajena praksa - stoji uz spomenutu fotografiju. 

Sveučilište u Michiganu preporučuje sličnu tehniku za pomoć djeci koja imaju cističnu fibrozu, iako je njihova preporuka - ručna vibracija. 

Fotolia NAUČITE RAZLIKU Kašalj nije svaki put bezopasan - može biti pokazatelj infekcija

Mnogi roditelji krenuli su komentirati fotografiju.

- Dijete mi kašlje četiri tjedna i iskušali smo sve. Ima respiratorni sincicijski virus. Idem odmah kupiti jedan kako zaista pomaže - napisala je jedna majka.

- Tako nam i respiratorni terapeuti kažu, da nježne vibracije pomažu u otpuštanju sluzi i lakšem iskašljavanju. A to pak može spriječiti upalu pluća i nastanak drugih problema - prokomentirao je netko.

- Upravo sam kupila tri!!! Nemojte to smatrati čudnim samo zato što nemam djecu - našalila se jedna žena.

- Hvala svima koji su pokazali podršku! Lijepo je vidjeti kako se majke snalaze i koriste lako dostupne stvari kako bi pomogle svojoj djeci, i nije im neugodno zbog toga. Iako, danima smo se smijali zbog toga - napisao je administrator grupe 'Melons and Cuties',

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message