Lifestyle

Komentari 52

Koja je vaša duhovna životinja i koje to značenje nosi u životu...

Koja je vaša duhovna životinja i koje to značenje nosi u životu...

Poznavanje vlastite duhovne životinje osnažuje naš osjećaj neovisnosti i izdržljivosti. Duhovne životinje tu su da nam pomognu razumjeti osobne izazove istražujući simbolično značenje i jedinstvene karakteristike

Duhovne životinje su naši vodiči u životu, usmjeravaju nas u pravom smjeru i podučavaju nas lekcije putem. Oni nam donose svijest iznutra i omogućuju nam da pronađemo svoju unutarnju svrhu, piše Your Tango.

POGLEDAJTE VIDEO:

Konkretno, u indijanskim i autohtonim kulturama duhovne životinje imaju važnu svrhu i smatraju se svetima. Slično duhovnim životinjama, i totemske se životinje pozivaju za pomoć u zaštiti vaše zajednice i simbolički su prikaz duhovnog vodiča. Indijanci su prije mnogo godina osnovali klanove, gdje su preci koristili totemsku životinju da predstavljaju svoju skupinu, pozivajući određenu životinju, na temelju njihovih posebnih osobina, kako bi osigurali sigurnost i zaštitu svoje zajednice.

Kako pronaći svoju duhovnu životinju?

Duhovne životinje su naši osobni životinjski vodiči za život prosvijetljenog života i otkrivanje odgovora na najveća životna pitanja u nama samima. Ako se često susrećete ili pak sanjate određenu životinju, to može biti znak da je to vaša duhovna životinja.

Budite vrlo pažljivi ako iznenada počnete viđati životinju u snovima ili u stvarnosti, jer je to znak da svemirski pomak čeka da se dogodi u vašem životu. Također možete pronaći svoju duhovnu životinju dok meditirate, viđate ih uvijek iznova na određenim proizvodima ili ih psihički privlačite.

Još jedna važna činjenica o duhovnim životinjama je ta da je ne možete sami odabrati. Duhovne životinje predstavit će vam se u savršeno vrijeme. Međutim, to što ne susrećete svoju duhovnu životinju ne znači da je nema. Možete osjetiti snažnu povezanost s bilo kojom životinjom na temelju njezinih osobina, uvažavanja životinje ili pronalaženja zajedničkih osobina u sebi.

Također možete ispuniti razne internetske testove kako biste odredili svoju duhovnu životinju. Osim toga, možda ćete osjetiti snažnu povezanost s određenim životinjama u indijanskom horoskopu, kao i zapadnoj astrologiji.

Duhovne životinje po datumu rođenja

Kojih je 12 duhovnih životinja? U astrologiji Indijanaca određuje se određena životinja na temelju datuma rođenja ili razdoblja. Donji totemi rođenja dodijeljeni su na ovaj način i gotovo su identični datumima zapadne astrologije.

Guska: 22. prosinca - 19. siječnja

Vidra: 20. siječnja - 18. veljače

Vuk: 19. veljače - 20. ožujka

Sokol: 21. ožujka - 19. travnja

Dabar: 20. travnja - 20. svibnja

Jelen: 21. svibnja - 20. lipnja

Djetlić: 21. lipnja - 21. srpnja

Losos: 22. srpnja - 21. kolovoza

Medvjed: 22. kolovoza - 21. rujna

Gavran: 22. rujna - 22. listopada

Zmija: 23. listopada - 22. studenog

Sova: 23. studenog - 21. prosinca

Najčitaniji članci