Obavijesti

Lifestyle

Komentari 60

Koliko ovakvih linija imate na zglobu? Svaka ima značenje...

Koliko ovakvih linija imate na zglobu? Svaka ima značenje...
1

One otkrivaju zdravlje, hoćete li živjeti u blagostanju, dugo ili kratko, imati puno djece ili ne... U obzir se uzima broj linija i jesu li jake ili slabe i isprekidane

VIDEO

Hiromantija (čitanje iz ruku ili dlanova) je drevna vještina koja je prije više stotina godina nastala u Indiji. Nastala je iz hinduističke astrologije i kasnije se proširila svijetom.

Čitanje iz dlana je naširoko poznata metoda određivanja nečijeg karaktera, zdravlja, sreće... Ali, za brojanje linija na ručnom zglobu zna mali broj ljudi.

U obzir se uzima broj linija i njihov izgled. Linije se broje od dlana prema podlaktici i svaka ima svoje značenje, a otkrivaju i koliko bi netko mogao živjeti.

1. linija - zdravlje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za ovu liniju stručnjaci kažu da je najvažnija. Ako je linija ravna i nema prekida, to pokazuje dobro zdravlje. Ako je tanka ili isprekidana, to može kod žena ukazivati na probleme s neplodnošću ili menstrualnim ciklusom. Kod muškaraca otkriva urinarne probleme ili one s prostatom, a ponekad i s plodnošću.

Dužina života - najmanje 23 do 28 godina.

2. linija - blagostanje

Ako je jaka i neisprekidana, to vam otkriva da ćete u životu biti dobro situirani, živjet ćete komforno jer vam novca neće nedostajati. Ta linija označava i sreću u životu. Ukoliko je ta linija isprekidana, to može značiti da imate, ili ćete imati, financijske poteškoće.

Dužina života - najmanje 46 do 56 godina života.

3. linija - uspjeh

Kao i kod prethodnih linija, i ova mora biti jaka i bez prekida da bi to značilo kako ćete biti vrlo uspješni u životu, imat ćete dobru karijeru i moguće je da ćete postati poznati po nečemu.

Dužina života - najmanje 69 do 84 godina.

4. linija - dug život

Ova linija je vrlo rijetka i nema je mnogo ljudi. Ako je imate, to pokazuje da ćete dugo živjeti i imati puno potomaka. Ide li ta linija paralelno s trećom, to pokazuje da će uspjeh u životu biti još intenzivniji.

Dužina života - više od 84 godine, otkriva portal sun-gazing.com.

Pogledajte kako to izgleda i u videu:

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima