Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Kratki topići razotkrili su trbuh i zavladali su uličnom modom

Kratki topići razotkrili su trbuh i zavladali su uličnom modom
11

Ne prihvaćamo odgovor: "Ma, nije to za mene" te vam donosimo savjete i trikove kako bez obzira na građu tijela i godine nositi ovaj trendi komad, crop top

VIDEO

Topovi duljine do pupka ili popularno nazvani crop topovi posljednjih nekoliko sezona vratili su se na velika vrata. Komad koji je obilježio devedesete godine prošlog stoljeća oduševio je brojne svjetske i domaće dizajnere, ali i ljubiteljice mode. 

Iako na prvi pogled možda djeluju pomalo neozbiljno, ovi komadi koji na elegantan način otkrivaju dio kože s lakoćom se uklapaju u svaki stil, a posebno su popularni u aktualnoj sezoni ljetnih glazbenih festivala. Najčešće se nose na vruće hlačice i minisuknje. Hlače visokog struka i “skinny jeans” savršeno se kombiniraju s crop topovima, a styling možete nadopuniti platformama i “statement” komadima nakita. 

Punije žene mogu se poigrati uzorcima na crop topu i suknji, Ivan Alduk, hrvatski dizajner

Ako imate višak kilograma, ne trebate se odreći ovoga razigranog trenda, samo birajte lepršave i šire modele koji će prikriti nedostatke. Jedan od domaćih dizajnera koji zagovara ovaj trend je i Ivan Alduk. Kratki topić smatra doista funkcionalnim komadom odjeće koji laska ženskoj figuri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Punije se žene mogu poigrati odgovarajućom kombinacijom uzoraka na crop topu i suknji te na taj način dobiti vizualno uži struk i veće grudi - objašnjava mladi dizajner Ivan Alduk. 

Imate li šire bokove, birajte suknje krojene u obliku kruga te izbjegavajte pencil modele. Sve ostale građe tijela mogu nositi ovaj model u varijaciji koja će im najbolje pristajati. 

Šarm i ljepota 

Jessica Dillon, Louise Hopkins i Hannah Campbeller britanske su studentice koje su Splitom prošetale ljetni styling.

Udoban i funkcionalan - crop top

Crop top je savršen ljetni komad odjeće zbog udobnosti i funkcionalnosti, a omiljenu kombinaciju ima i mladi dizajner Alduk.

- Postao je popularan jer su nakon dizajnera i high street kuće ponudile svoje verzije koje su prihvatljivije cijenom i dostupnije široj masi - govori Ivan te nastavlja:

- Kombinacija crop topa i suknje visokog struka idealna je za svaki dio dana. Za večernji izlazak top svakako može biti uži i izazovniji, a suknja punoga kruga s visokim strukom i širi crop top s rukavima mogu biti super odabir i za posao - savjetuje Ivan Alduk, koji je upravo u posljednjoj kolekciji Lumiere predstavio crop topove i suknje visokog struka. Za nešto ozbiljnije prigode možete klasično poslovno odijelo upotpuniti minimalističkim topom. Kako ne biste pomislili da je ovdje riječ samo o odjeći koja je rezervirana za opuštene ljetne stylinge, prisjetit ćemo se kako je crop top i čest gost na mnogim crvenim tepisima. Jedna od boljih kombinacija u posljednje vrijeme bila je ona Rihannina koja se na Met Gali pojavila u dugoj pripijenoj suknji i topu dugih rukava s potpisom Stelle McCartney. 

Sportski đir 

Studentica Josipa Galić obični crop top kombinira s raskošnom ogrlicom.

"Opaka" cura 

Zagrepčanka Zrinka Blažević savršeno nosi kratki top uz traperice i čizme.

Boje Jadrana

Njemica Marie-Luise Esslinger styling je upotpunila mornarskom kapom s natpisom “Croatia”.

Od Spajsica do Rihanne

Crop top prije svega su popularizirale Spice Girls devedesetih godina, a povratak tog trenda oduševio je modne ikone današnjice poput Rihanne, Beyonce, Katy Perry, Selene Gomez, Kim Kardashian i Jennifer Lopez.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru