Lifestyle

Komentari 0

Krstarenje Dunavom od Beča do Đerdapskih klisura

Krstarenje Dunavom od Beča do Đerdapskih klisura

Vjerojatno ste bar jednom u životu maštali o krstarenju jednom od velikih svjetskih rijeka poput Drave i Dunava, ako ne češće, onda sigurno slušajući poznatu melodiju valcera Na lijepom plavom Dunavu.

Sigurno već znate i da u Osijek, Ilok i Vukovar tijekom godine pristižu brojni putnički brodovi, cruiseri, s posjetiteljima iz svih krajeva svijeta, a sada taj neopisivo lijep doživljaj putovanja moćnim Dunavom možete iskusiti i vi, s polascima iz Slavonije!

Obratite se turističkoj agenciji Arriva Travel, te sebe i svoje najdraže počastite nezaboravnim putovanjem Dunavom od Osijeka uzvodno prema Budimpešti, Bratislavi i Beču ili nizvodno prema Vukovaru, Iloku, Novom Sadu, Beogradu i dalje do Đerdapske klisure (Željezna vrata) i bugarskog grada Vidina u smjeru Crnog mora. U jednom smjeru vozit će vas veliki putnički brod, a u drugom udobni turistički autobus Arrive!

Prije polaska broda, pOsjeti Osijek!

Tijekom sezone plovidbe 2019. Arriva Travel i Turistička zajednica grada Osijeka I Vukovara za vas su pripremile dodatne pogodnosti u velikoj Akciji: Krstarite Dunavom uz dodatne pogodnosti! Po rezervaciji, a prije početka putovanja, predlažemo vam da Osijek posjetite već dan-dva ranije i tako na pun način doživite jednu od najpopularnijih destinacija Srednjeg Podunavlja. Vaš Ugovor o putovanju/krstarenju, sklopljen s agencijom Arriva Travel, jednostavno predočite u partnerskim subjektima poput smještajnih objekata, vinoteka, pivnica, restorana, za sportska događanja, kod kulturnih institucija poput muzeja te drugih partnerskih ponuđača usluga te ostvarite značajne popuste!

Aktualni program krstarenja Dunavom za završetak ovogodišnje sezone je osmodnevno krstarenje od Beča, preko Bratislave, Budimpešte, Mohača, Novog Sada sve do Željeznih vrata i natrag do Beograda.

Cijena aranžmana po osobi iznosi 3.990 kn, a uključuje:

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na turizam@arriva.com.hr I na 031 214 388. Želimo vam ugodno putovanje lijepim plavim Dunavom! Vaša Arriva Travel.

Najčitaniji članci