Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kućni pripravci i trikovi za brže rješavanje neumornog celulita

Kućni pripravci i trikovi za brže rješavanje neumornog celulita
1

U borbi protiv celulita najprije očistite tijelo od otrova i jedite zdravo. Vježbama učvrstite bedra, a kritična mjesta tretirajte pakunzima od kave i morske trave

VIDEO

Nakon što vezivno tkivo počne vršiti pritisak na masno tkivo, ispod kože nastaju masni jastučići, koji se najčešće pojavljuju na bedrima i stražnjici. Celulit će biti manje vidljiv riješite li se nakupina masnog tkiva. Udružite zdravu prehranu, redovite vježbe i tjelesne aktivnosti, uključite i pokoju masažu i piling te rezultat sigurno neće izostati. Ova kombinacija vidljivo će smanjiti celulit i efikasno spriječiti njegovo ponovno nastajanje. Uz to, ova metoda nije skupa i možete je provoditi kod kuće.

- Luk kao saveznik: Bilo crveni ili bijeli, luk djeluje kao diuretik i oslobađa stanice od nakupljene i suvišne vode.

- Najlonke pomažu: Pritišću masne naslage te oblikuju bedra.

- Hranite se zdravo: Uključite u svoj jelovnik soju, lješnjak, borovnice i orahe. Izbjegavajte suvišnu masnoću

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vitamini su neizbježni: Pobrinite se da u organizmu imate dovoljnu razinu vitamina, osobito skupine B, željeza te esencijalnih masnih kiselina.

- Detoksikacijom oslobodite tijelo nakupljenih otrova. Odrecite se nikotina i kave, izbjegavajte masnu hranu i jako zasoljena jela te, što je najvažnije, pijte puno vode. Jedite namirnice poput soje, oraha, lješnjaka i borovnica.

- Vježbama se riješite viška kilograma, a brze šetnje, biciklizam, penjanje uz stube, joga i pilates pomoći će vam da učvrstite mišiće bedara. Mišići će zategnuti kožu i izgladiti jamice te je učiniti napetom i glatkom.

- Masaža razbija nakupine masnoća. Možete rabiti grubu četku za tijelo, grubu rukavicu pri tuširanju ili piling za tijelo. To će pospješiti cirkulaciju i pomoći vam da smanjite nakupine celulita. Efikasna su i aromaterapijska ulja, primjerice, od kadulje.

- Napravite “ogrtač” za tijelo od mljevene kave i morske trave. Toplu mljevenu kavu nanesite na problematične zone, obavijte vlažnom, morskom travom i sve pokrijte plastičnom folijom. Ostavite da djeluje oko pola sata, potom odmotajte te isperite.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise