Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

'Last minute' uljepšavanje: Uz sitne trikove do šik rezultata

'Last minute' uljepšavanje: Uz sitne trikove do šik rezultata
1

Beauty S.O.S.: U nedostatku vremena kosi volumen vratite puderom ili losionom, mane na licu kamuflirajte ružem, a lice osvježite brzinskim potezom kista

VIDEO

Iako u blagdanske dane živimo u petoj brzini, vizažisti i frizeri poručuju da uz pomoć brzopoteznih trikova u trenu možete izgledati glamurozno i šik.

Dok se tuširate prije izlaska, možete uštedjeti vrijeme koje inače trošite utrljavajući losion za tijelo i čekajući da ga koža upije. Trik je u tome da, dok ste pod tušem, na cijelo tijelo od glave do pete umasirate regenerator za kosu. On će jednako moćno nahraniti kožu. Nakon što ga isperete, nježno osušite kožu ručnikom. Ako vam je vlasište masno ili ste pretjerali s preparatima za oblikovanje kose te ona izgleda beživotno i teško, a nemate je vremena prati, na korijen kose nanesite puder sa svjetlucavim česticama.

- Puder će na sebe vezati ostatke preparata i masnoću. Potom dobro iščetkajte kosu te će ona u tren oka ponovno biti lepršava i bujna - savjetuje vizažist Morgen Schick.

Novi/stari dnevni make up

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako se nemate vremena ponovno našminkati prije izlaska, višak masnoće s lica skinite rupčićem. U bočicu s pumpicom ulijte malo tonika za lice te ga raspršite po koži. Ostavite da se upije, osušite maramicom te nanesite novi sloj pudera u prahu.

Nokti vole balzam

Nokti će u tren oka izgledati zdravo i njegovano ako na njih i na zanoktice nakon skidanja laka utrljate balzam za usne ili gust losion. Ne zaboravite prije toga očistiti područje ispod noktiju limunovim sokom.

Umjesto korektora - ružičasti ruž

U prikrivanju nedostataka na licu korektoru pripada tek pola zasluga. Druga polovina pripada ružičastom ružu. Tople nijanse privlače pogled na sebe i odvraćaju pozornost od nesavršenosti.

Trik za bujnu kosu

Navlažite dlanove, uzmite malo losiona za tijelo te provucite prste kroz kosu. Skupite je i zamotajte u bananu. Pričekajte deset minuta i raspustite - kosa će biti bujna i poslušna.

Uz potez kista do svježeg izgleda

Kako dan nakon lude noći lice ne bi izgledalo beživotno, oko unutarnjih uglova očiju, uz liniju nosa te ispod donjega kapka nanesite korektor te potom, kružeći kistom, malo bronzera na obraze.

Svečana frizura u pet minuta

Konjski rep je savršen odabir i za svečane prilike, a uz to je i vrlo jednostavno te brzo rješenje. Prstima ležerno povucite kosu prema natrag, poprskajte je lakom te jedan pramen kose omotajte oko gumice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru