Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Laudato.hr je redizajnom dobio novo, praktično i moderno ruho

Laudato.hr je redizajnom dobio novo, praktično i moderno ruho
1

Laudato.hr hrvatski portal s kršćanskim temama, nakon devet godina od pokretanja, danas je mrežna stranica najgledanijeg lokalnog TV kanala u Hrvatskoj, Laudato televizije.

Pregledna ulazna stranica gledateljima nudi informacije o programu, detaljan TV vodič s opisima emisija u realnom vremenu, bogati video sadržaj s najavama, mogućnost pregleda propuštenog.

- Nakon nekoliko godina naš san je postao stvarnost. Laudato.hr je osvanuo kao portal u novom ruhu – integrirani i sofisticirani televizijski portal gdje možete doći po istinitu informaciju, a najviše od svega možete pogledati svoju propuštenu omiljenu emisiju – rekla je Ksenija Abramović, direktorica Laudato TV-a.

Novi laudato.hr od sada nudi mogućnost da svi registrirani korisnici, prijatelji i donatori kroz članstvo u Klubu prijatelja mogu na zahtjev neograničeno gledati propuštene emisije. Zlatnim prijateljima omogućeno je i gledanje filmova i koncerta iz Laudato produkcije, a ostvaruju i pogodnosti u Laudato Galeriji te kod partnera Laudata.

Laudato.hr poveznica je koja vas vodi i do nove web stranice Laudato Galerija, mjesta gdje možete pronaći vrijedne radove hrvatskih sakralnih umjetnika, darove za vaše najbliže. Tu je i šetnjica kroz brojne izložbe i prvo mjesto za informacije o svim kulturnim događajima u organizaciji Laudata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koordinator novog laudata.hr je Josip Bartulić, urednik i novinar na Laudato TV-u.

- Klikom na laudato.hr dolazite do bogatog sadržaja. Preporučujemo izravne prijenose važnih događaja iz života Crkve u Hrvatskoj i svijetu! Samo kod nas na hrvatskom jeziku izravno možete pratiti Papine nagovore, kateheze i audijencije iz Vatikana! Laudato.hr je bogat i domaćim i stranim programom. Vrijedi pogledati edukativne emisije istaknutih ljudi Crkve. A tu su i ''Vijesti iz Svete zemlje'' i ''Svijet očima Vatikana''. Pratite i važne informacije za ''Progledaj srcem'' - koncert koji je više od koncerta! Pogledajte i našu ponudu na Laudato web shopu! Stranica je izuzetno pregledna! Nova laudato.hr – svježa, bogata, informativna, duhovna – korak bliže prema vama!

U ovom zahtjevnom poslu razvoja i implementacije softverskog rješenja podršku nam je pružila riječka tvrtka Netcom. 

A stalna podrška vas - naših gledatelja, prijatelja i redovitih posjetitelja naše web stranice, ono je što nam svakoga dana daje vjetar u leđa. Stoga, i dalje ćemo se truditi biti bolji iz dana u dan, a vas pozivamo: 'Klikajte dobro, kliknite laudato.hr već danas!' 

Pridružite nam se u Klubu prijatelja jer naš rad ovisi gotovo isključivo o donacijama dobrih ljudi! HVALA!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru