Obavijesti

Lifestyle

Komentari 82

Lavovima se smiješe poslovna putovanja, brak, rođenje beba

Lavovima se smiješe poslovna putovanja, brak, rođenje beba
4

Od rujna ulazite u odlično poslovno razdoblje koje se nastavlja sve do kraja godine. Od rujna ćete se kretati, putovati, ali i učiti i educirati se. Ovo je godina za ljubav

VIDEO

Čak i ako sebe ne smatrate ambicioznom osobom, okolnosti će vam ove godine nametnuti drukčiji pristup poslu. Izazovima ćete odgovoriti u potpunosti već u naklonjenom ožujku, a rezultati će biti iznad vaših očekivanja. To će se pozitivno odraziti i na vaše samopouzdanje. Radnih zadataka bivat će sve više osobito nakon kolovoza. Marljivost i uloženi trud će vam se i te kako isplatiti, no prije toga pripazite na razdoblje retrogradnog Merkura od travnja do lipnja, kad se nemojte živcirati zbog stvari koje ne možete promijeniti. Izbjegavajte donošenje odluka i zahtjevnije obveze jer u tom razdoblju neće proći bez zapetljanih situacija. U srpnju ćete učvrstiti i unaprijediti svoj položaj. Čak i ako obnašate manje odgovorne poslove, vaš će doprinos nadmašiti opis radnog mjesta. 

Od rujna ulazite u odlično poslovno razdoblje koje se nastavlja sve do kraja godine. Jupiter će tad biti u vašem trećem polju, pa ćete intenzivnije komunicirati, kretati se, putovati, ali i učiti i educirati se. Bit će izražena i vaša kreativnost, maštovitost i originalnost u svemu čega se primite raditi, što neće proći bez kakvog napredovanja i simpatija nadređenih. Zbog Saturnova utjecaja na vaše polje ljubavnih odnosa, ove ćete godine za sebe izabirati partnere koji su ozbiljni, odgovorni i koji imaju životnog iskustva. Neće vas zanimati površne veze i flertovi nego odnos na dulje staze. Ako ste u vezi, preispitivat ćete vaš zajednički odnos, tražiti mu mane i prednosti i razmišljati o braku ili razlazu – sredine neće biti! Tijekom siječnja bit ćete vrlo bliski s partnerom. Povezat će vas planovi vezani uz zajedničko ulaganje ili neki drugi slični interesi. Više ćete razgovarati o svakodnevnim situacijama i tražiti način kako da ugodite jedno drugome. 

Samcima netko nov ulazi u život pa je veza na pomolu i tijekom travnja, dok svibanj donosi prolaznu krizu u brakove. No već će lipanj učvrstiti vaš odnos, pa se tijekom zavodljivog ljeta predajte putenim užicima i otputujte s partnerom negdje na more. Ljetnih romansi neće biti pošteđeni ni slobodni, a veze koje nastanu u ovoj godini bit će one koje bi mogle potrajati. Rujan i studeni će mnogima donijeti fatalno poznanstvo. No Saturn u petom polju upozorava na promjene u odnosima s djecom. Morat ćete biti stroži i zahtjevniji te svojim potomcima nametnuti neka ograničenja koja ni vama samima neće biti draga.

Od 7. 3. do 27. 5. te od 3. 8. do 27. 9. krasit će vas samopouzdanje i pozitivan stav prema svemu. Bit ćete puni energije, a zdravlje odlično. Manji pad energije moguć je u siječnju, veljači i ožujku te lipnju i srpnju, kad biste se trebali pričuvati stresa na poslu te tegoba s dišnim ili probavnim organima. Novom, pozitivnom energijom punite se tijekom jesenskih mjeseci, a Jupiter i Saturn, planeti koji vas dobro aspektiraju, pokazuju da ćete imati odličan imunitet, dobro raspoloženje i sjajno zdravlje! Ovo je godina osjećajnih odluka te stoga dobro pazite što ćete odlučiti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sretni dani: 

7. siječnja, 15. travnja, 1. lipnja, 25. srpnja, 19. studenoga

Zdravlje

Osim u prvoj polovini godine, vaše će zdravlje većinom biti dobro. Više ćete se brinuti o sebi, njegovati se, a neki bi se mogli početi baviti sportom, ojačati mišiće i “zaraditi” komplimente za svoj lijepi i njegovani izgled.

Posao

Razdoblje prošlogodišnjih zastoja je iza vas, pa ove godine sve kreće nabolje. Pokazat ćete iznimnu vještinu i spretnost pri rješavanju problema koji se drugima čini nerješiv. Posebno će napredovati umjetnici ovog znaka.

Ljubav

Birat ćete zrelije partnere, s kojima vam je zajamčena ozbiljna i duga veza. Bježat ćete od svega što vam miriše na flert i avanturu. Preispitat ćete temelje na kojima počiva vaša veza ili brak i donijeti neke osjećajne odluke.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'