Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Lažne strasti filmskih junaka kvare stvarni seks

Lažne strasti filmskih junaka kvare stvarni seks
1

Da na televiziji vidimo Brada Pitta kako vadi kondom iz novčanika, svima bi bilo manje neugodno činiti isto - tvrde američki seksolozi.

VIDEO

Orgazam dožive istodobno, za manje od pola minute i nitko se ne posklizne pod tušem. Samo u filmovima, naravno. Američki seksolozi napravili su listu najvećih seksualnih mitova koje propagiraju filmovi. I razloge zašto prava stvar može biti mnogo ugodnija. Hollywood se više brine za ljepotu i koreografiju dok zanemaruje realne životne situacije koje mogu biti i korisne. Rijetko na ekranu vidimo da par razgovara o upotrebi kondoma prije nego što se bace u krevet. “Zalomilo se” jedan je od rijetkih filmova u kojima se kondom barem pojavljuje, iako se ni tamo ne iskoristi. Uobičajena je praksa za filmske likove da se seksaju bez zaštite, ponekad jedva znajući i partnerovo ime. I to je prisutno u svim žanrovima, od laganih romantičnih komedija (“Zapravo ljubav”) do napetih krimića (“Fatalna žena”). Osim manjka realnoga, takvi filmovi stvaraju i poguban utjecaj na mlađe generacije. - Da na televiziji vidimo Brada Pitta kako vadi kondom iz novčanika, svima bi bilo manje neugodno rabiti ga u stvarnom životu - tvrde američki seksolozi.
STVARNI SEKS NA FILMSKI NAČIN
>>>Striptiz zahtijeva pripremu. Unaprijed odaberite pjesmu i plesne korake te obucite što više slojeva odjeće pa tako nećete biti gotovi u pet sekundi. Pokušajte izbjeći hlače i traperice, radije obucite suknju. Dajte si vremena i uživajte, time će i partneru užitak biti veći.
>>>Nebrojene su filmske scene seksa pod tušem. Strastven i erotičan na televiziji, takav seks je opasan i neugodan u stvarnosti. Sklizav pod, slavina o koju se možete udariti i ne baš čvrsti elementi za koje se možete osloniti čine krevet ili kauč mnogo sigurnijom i ugodnijom opcijom.
>>>Filmaši predstavljaju simultani orgazam kao stvar vremenskog usklađivanja. No stvar je kompliciranija zbog toga što u stvarnom životu rijetko kada jedna poza ili način seksa odgovara oboma.
>>> Scene u kojima se par pohvata i zajedno svrši za nekoliko minuta jednostavno nisu realne. Jedino što se tim mitom postiže je stvaranje kompleksa muškarcima i ženama. Preskakanjem predigre i žurbom ništa se ne postiže.
>>>U Hollywoodu nikome nije hladno ako je polugol na kiši niti im je neudobno ako su na tračnicama, klaviru (“Zgodna žena”) ili stepenicama (“Afera Thomasa Crowna”). Također, nikad ne dobiju upalu mokraćnih kanala ako se seksaju u jacuzziju ili bazenu (“Divlja igra”).
>>>U filmovima često gledamo besprijekorno našminkane žene s frizurom koja se tijekom seksa ne kvari i muškarce koji se uopće ne znoje. Filmaši griješe ne prikazujući spontane situacije i izraze lica jer u takvim trenucima se može osjetiti najintenzivnija povezanost para.
>>>Teško na nogama
U filmovima prikazan kao predivan, u stvarnom životu neugodan. Što je veća razlika u visini, teže je ugodno se namjestiti.
>>>Čokolada je za poslije
Hrana i seks teško idu zajedno. Zaboravite “9 i pol tjedana” i pripremite se na ljepljivost i dvije perilice izmrljane posteljine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje