Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Liječnici majci ugradili balone u lice: Želim izgledati normalno

Liječnici majci ugradili balone u lice: Želim izgledati normalno
3

Jennifer Hiles (29) boluje od arteriovenozne malformacije na licu zbog čega joj je stalno prijetilo iskrvarenje. Liječnici su uspjeli otkloniti smrtnu opasnost, ali pred njom su još brojni zahvati

VIDEO

Sve što želim je da se mogu pojaviti s djecom i mužem u javnosti, a da mi nitko ne dobacuje. Dosta mi je toga da budem sramežljiva i skrivam se. Želim biti ono što jesam i da me bude baš briga šta drugi misle. Ne moram izgledati savršeno, samo želim izgledati normalno, kaže Jennifer Hiles (29) koja boluje od arteriovenozne malformacije (AVM), zapetljaja normalnih i proširenih krvnih žila, na licu.

"I Don’t Want To Look Perfect, I Just  Want To Look Normal”

Zbog svoje bolesti može umrijeti svakog trena od krvarenja, a početkom godine Amerikanka je pronašla liječnike koji su uvjereni da joj mogu pomoći.

Oni su joj u lice ugradili balone različitih dimenzija koji su joj raširili kožu kako bi njome mogli prekriti dijelove unakažene ožiljcima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oni su poput silikona koji se stavljaju u grudi, samo što su kod mene na licu. U pitanju su veliki baloni ispunjeni fiziološkom otopinom. Užasno je bolno nositi ih, ali to je nešto što moram napraviti kako bih konačno mogla biti zdrava - rekla je Jennifer Daily Mail.

"I Don’t Want To Look Perfect, I Just  Want To Look Normal”

Balone su joj uklonili nakon osam tjedana, a liječnici su ih svakog tjedna dodatno napuhivali kako bi što više raširili kožu. Kirurzi su Jennifer morali ukloniti nos i rekonstruirati ga od kosti čeljusti, a kožom su prekrili ožiljke. Nakon toga Hiles je morala proći još šest operacija.

- Kad sam se probudila osjećala sam se tako dobro kao da uopće nisam bila na operaciji - kazala je ova majka dvoje djece koja je presretna što napokon na licu nema tragova AVM-a. 

Surgeons Create Mum

Najveća potpora Jennifer su dvije kćeri i suprug Dustin VanOverschelde (27). Liječnici su sretni što su joj uspjeli podariti šansu za normalnim životom. Iako su pred njom još brojne operacije i postoji mogućnost da joj se AMV vrati, Jennifer više nije u opasnosti od krvarenja i liječnici vjeruju da će njezino stanje uspjeti držati pod kontrolom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi