Obavijesti

Lifestyle

Komentari 88

Lijepe, poznate i bogate: Kako su preživjele mušku prevaru?

Lijepe, poznate i bogate: Kako su preživjele mušku prevaru?
1

Iako za njima žude milijuni muškaraca diljem svijeta, njihovi odabranici su ih izdali i prevarili. Ove poznate žene otkrile su kako su doživjele i preživjele preljub...

VIDEO

1. Jennifer Lopez

U intervju za britanski Glamour 2015. Jennifer je podijelila svoje mudrosti koje je spoznala nakon prijevare. Doduše, nije otkrila tko je bio taj koji je varao.

Reuters/Pixsell

- Stvar je u tome da trebate shvatiti da se prijevara nije dogodila zbog vas. Kad vas netko vara, to više govori o njima... O njihovim manama. Ali dosta žena osjeća da je prijevara posljedica njihovih nedostataka, da nešto s njima nije u redu. Istina je da je u pitanju ego onog koji vara i ono nešto što im je potrebno da ih ispuni. To ih tjera da traže sreću van veze. A ne zato što mi nismo bile dovoljne - ispričala je Lopez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Britney Spears

Za vrijeme koncerta u Las Vegasu 2014., taman u vrijeme kad je u medijima izašla informacija da ju tadašnji dečko David Lucado varao, obratila se publici:

Billboard Music Awards 2016 - Las Vegas

- Čini mi se da već svi znaju da me moj dečko varao. Ali najbolji dio kod prekida je da ga slijede prvi spojevi. O moj Bože, treba mi jedan seksi frajer. Ima li koji seksi frajer u publici?

3. Khloe Kardashian

Zvijezda reality showa "Keeping Up with the Kardashians" Khloe doživjela je preljub više puta. Javnosti je otkrila kako je doživjela dvije prevare. 

 

On set with @justinemarjan @1maryphillips @kristinestuddmakeup @monicarosestyle 📽📽📽📽

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

 

  • O prijevari muža Lamara Odoma: "Lamar je radio sve što je mogao kako bih se osjećala kao princeza, tako da nikad nisam ni sumnjala na prijevaru. Bio je tako dobar. Ništa nije bilo na njegovom mobitelu" - ispričala je u siječnju 2016. na gostovanju kod Howarda Sterna.
  • O prijevari bivšeg dečka James Hardena govorila je u emisiji "Koctails with Khloe: "Jednostavno ne želim imati veze s ljudima koji kažu da žele monogamiju, a onda švrljaju okolo.

4. Meg Ryan

Davne 2000. tada velike zvijezde Meg Ryan i Dennis Quaid bili su u braku, do trenutka dok nestašna Meg nije započela vezu s kolegom na snimanju filma Russellom Croweom. Godinama poslije skandala Meg je izjavila:

63rd Cannes Film Festival - Countdown to Zero Photocall

- Dennis mi nije bio vjeran dugo vremena i to je bilo jako bolno. Nakon razvoda sam saznala još mnogo o svemu tome.

5. Sienna Miller

Jude Law i Sienna Miller tada su bili zaručnici. No u javnost je procurilo da je on vara s dadiljom svoje djece, koju ima s bivšom suprugom Sadie Frost. Svatko je otišao na svoju stranu, ali pomirili su se nakratko nakon par godina. Za Esquire U.K. Sienna je kasnije ispričala:

Reuters/Pixsell

- Kad veza završi tako kako je naša završila, bitno je da ako možeš da se pomiriš s tom osobom i jednom zauvijek vidiš jeste li stvarno gotovi ili imate šansu za nešto novo. Naše pomirenje je bilo zdravo i katarzično iskustvo. Omogućilo nam je da neopterećeni idemo dalje i da imamo bolje budućnosti odvojeno i bez animoziteta i drame.

6. Eva Longoria

Jednu od najljepših televizijskih glumica, poznatu po ulozi Gabrielle Solis u seriji "Kućanice" varao je bivši muž, košarkaš Tony Parker. 

REUTERS/PIXSELL

- Nije bilo bitno koga je on izabrao. Mislim, imala sam trenutke kad sam se preispitivala: "Jesam li dovoljno seksi? Jesam li dovoljno pametna?" Ali nakon većine tih pitanja odmah bih se zaustavila i rekla "Ne, nemoj to raditi. Mogu zapeti u tom krugu... - otkrila je Eva 2012. svoj doživljaj preljuba.

7. Kendra Wilkinson

Preljubnički skandal izbio je 2014. kada je Kendra u osmom mjesecu trudnoće saznala da je Hank Baskett vara s transeksualnim modelom. Nakon pomirenja, 2015. dali su zajednički intervju za People.

Pixsell

- Ne izgovaram riječ "varanje". Mogu reći da mi nije bio odan. Nije me briga za sam čin prijevare. Briga me je bilo kako je on reagirao na sve, kao i činjenica da sam to saznala putem medija. To me je uplašilo -  Kendra se osvrnula na skandal iza njih.

8. Sophia Bush

Glumica najpoznatija po ulozi Brooke Davis u One Tree Hillu kratko je vrijeme (5 mjeseci) bila udana za svog kolegu iz serije - Chad Michael Murraya. Rastali su se nakon glasina da ju je varao s Paris Hilton.

2014 NBC Upfront Presentation - New York

- Odbijam da me definira ta jedna veza, zato o svemu tome i nisam htjela pričati zadnjih 10 godina. To je bio ogroman događaj u mojem životu. A trauma je bila samo pojačana publicitetom koji je pratio njegovu prijevaru, budući da sam samo dvije godine prije bila nepoznata studentica - Bush je napisala u otvorenom pismu za Cosmopolitan.

9. Dita von Teese

O svom bivšem mužu Marilyn Mansonu i njegovoj drugoj ženi Dita je progovorila u intervjuu za Telegraph 2007. godine. Tom je prilikom otkrila i da je mrzila njegovo stalno partijanje i životni stil.

InStyle Awards 2016 - Los Angeles

- Dobila sam dojam da je mislio da nema moju podršku. Ali istina je, ja nisam podržavala njegov životni stil, i s vremenom je netko naišao tko ga je podupirao. Znala sam da je u tijeku neprilična veza u mojem domu. Nisam željela ni sofu, ni krevet, ništa što bi me na to podsjećalo - ispričala je.

10. Sandra Bullock

Nedugo nakon što je osvojila Oscara 2010. godine, Sandrin brak s Jesse Jamesom se vrlo javno raspao nakon što skandala vezanog uz njegovu nevjeru.

Reuters/Pixsell

- Nitko ne može biti spreman na ništa od toga. Ako se u jednom trenutku nađete na mjestu gdje se možete okrenuti iza sebe i reći 'Dogodilo se, ali sretna sam da sam danas tu gdje jesam', onda je to dobro - izjavila je za Redbook.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno