Obavijesti

Lifestyle

Komentari 530

Ljetne romanse: Ovan traži tek seks, a Rak pravu veliku ljubav

Ljetne romanse: Ovan traži tek seks, a Rak pravu veliku ljubav
1

S Rakovima, Ribama i Lavovima ljetne romanse izgledat će kao ostvarenje snova, Blizanci i Strijelci serijski zavode, a Djevice i Jarčevi postaju mete zavodnika

VIDEO

Ovan

Visoke temperature, manjak odjeće te kombinacija alkohola i smanjenih inhibicija pripadnike ovog znaka potiču na zavođenje, osobito na plaži. Njihova strastvena priroda omogućuje im da lako zavode, ali i da ih zavedu. No nemojte se zavaravati, duboki osjećaji nemaju veze s tim. Dok god ima kemije, ljetna avantura i beskrajni poljupci na plaži bit će im zanimljivi, no čim krene razgovor o svakodnevnim stvarima, jednostavno će nestati.

Bik 

Klimatizirane prostorije, baldahini, udobne ležaljke, koktel u ruci i zgodan turist za drugim stolom idealan su scenarij za ljetnu romansu Bikova. Sljedeći korak u zbližavanju je romantična večera s obiljem dobre hrane, a u avanturi će posve hedonistički uživati svim svojim osjetilima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loša stvar je da njihove afere kratko traju.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći kosti, najglasniji su u društvu i vječiti pokretači zabave. Najlakše zavode kroz sport, igrajući picigin, badminton ili odbojku. Uspijete li ih uvući u razgovor koji potraje dulje od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresirani, ali morate biti spremni za jednu aktivnu romansu u kojoj ćete stalno nekuda ići i biti okruženi drugima ljudima.

Rak

Pripadnici ovog znaka dugo će promatrati svoju metu prije nego odluče pristupiti, a nakon što to učine vjerojatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vrijeme razviti duboke osjećaje, pa druga strana to mora imati na umu te ne petljati s njima ako nisu spremni na dugu vezu.

Lav

Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka kao da su stvoreni za ljetne ljubavi. Kako dobro izgledaju, zavest će vas svojom fizičkom spremom i izgledom na plaži, no tek u dubljem razgovoru otkrivaju svoju nježnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Djevica

Koktel u jednoj, mobitel u drugoj ruci i mozak "na paši" opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tijekom cijele godine kontroliraju, no na godišnjem potpuno opuste. Kako nisu skloni takvom, za njih razuzdanom ponašanju, u svojoj će glavi unaprijed ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i puno uživanja, a pobjeći će glavom bez obzira na spomen mogućeg nastavka odnosa.

Vaga

Romatični pripadnici ovog znaka znaju što su ljetne romanse, no u njima se ponašaju kao i u svakoj drugoj vezi te traže puno romantike, komplimenata i zavođenja. Rijetko će same prve pristupiti simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mjestu gdje bi oni mogli biti. Nekoliko lijepih dana provedenih s Vagama donose lijepa sjećanja za cijeli život, ali samo za one koji su spremni puno se truditi u osvajanju.

Škorpion

Gitara, lopta ili suncobran, bilo što može biti rekvizit kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su ljetnih avantura i rijetko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare te se umjesto kratke i slatke ljetne afere bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.

Strijelac

Plaža je idealno mjesto za opuštanje pripadnika ovih znakova, a tamo samouvjereno privlače poglede svojim ekstrovertiranim ponašanjem. Osvojiti ih se može pozivom na bungee jumping, paragliding ili windsurfing. Njihovi će poljupci biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, no to se više može zahvaliti utjecaju ljeta nego tragu koje je na njih ostavila druga strana. Strijelci samo uživaju, a u tome su jako dobri.

Jarac

Hladnokrvne i promišljene pripadnike ovog znaka ljeto svake godine iznova zavodi, pa se ponašaju mnogo slobodnije i bez pretjerane brige o posljedicama svojih djela. Neće sami pristupiti simpatiji, već će kao primadone čekati da se njima pristupi, kako bi držali konce igre u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju učinit će ih poželjnima za mnoge.

Vodenjak

Čitanje poezije, sviranje gitare ili filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodenjak odlučuje djelovati i zavoditi. Kao i inače, neće ih privući netko tko samo dobro izgleda, već im je čak i bitnije da druga strana zrači šarmom i karizmom. Ipak, koliko god njihove namjere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije javiti.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su ljetni ljubavnici za poželjeti - senzualni, direktni i romantični. Zajedno možete ići na ronjenje, izranjati školjke ili se samo držati za ruke dok promatrate zvjezdano nebo, a osjećaj ljubavi s njima je zajamčen. Na kraju vašeg druženja pustit će iskrenu suzu, tako da se s njima druga strana ne može osjećati iskorišteno, čak i ako su bili samo nevažna meta zavođenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 530
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje