Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Ljubav na dlanu: Sve varijacije linije srca - otkrijte što znače

Ljubav na dlanu: Sve varijacije linije srca - otkrijte što znače
1

Linija srca pokazuje emocionalno stanje osobe - što je linija veća, osoba ima potrebu veću potrebu za ljubavlju. Najidealnije je ako linija srca započinje između Jupiterova i Saturnova brijega

VIDEO

Linija srca otkriva ljubavnu sreću, ali i zdravstveno stanje srca. Najbliža je prstima i obično počinje oko Jupiterova ili Saturnova brijega, a završava na kraju dlana, ispod Merkurova brijega. Linija srca pokazuje emocionalno stanje osobešto je linija veća, osoba ima veliku potrebu voljeti i biti voljena, ali i izražen libido. Ravna linija ukazivat će na hladniju i proračunatu prirodu. 

Slabo izražena linija srca upućuje na emocionalnu nestabilnost i problem uspostavljanja komunikacije sa drugima. Dubina linije govori o zdravstvenom stanju srca. Dublja linija otkriva snažno i zdravo srce, dok će slabija linija ukazati na suprotno. Linija srca ne bi trebala biti snažnija od linije glave jer u tom slučaju prevladava strast, a ne razum i skloniji smo lošim ljubavnim odabirima. 

Nijedna linija nije savršena. Ako se račvanje pojavljuje na kraju linije srca, riječ je o prelasku iz krajnosti u krajnost. Ovdje će se najčešće naći vrlo emotivni ljudi koji iz velike ljubavi dolaze do mržnje. Isprepletena linija znak je brojnih veza i seksualnih odnosa. Slabo izražena linija znak je nedostatka energije. Male kose crte koje idu prema gore bezopasne su, dok one prema dolje oduzimaju snagu liniji. Prekidi u linijama mogu označavati vrijeme slabosti, životnog nesklada ili završetak jednog načina života.

Male linije koje se granaju prema gore pokazuju osobu sklonu flertu ili nepovjerljivu prirodu. Prekidi u liniji pokazuju i slomljeno srce, a ispresijecana linija predstavlja osobu koja je rastrgana između neovisnosti i dubokog odnosa. Ako linija počinje na Jupiterovu brijegu, riječ je o romantičnoj osobi. Najčešće se radi o idealistima koji skaču iz veze u vezu, ali na kraju ostaju slomljena srca kada partner konačno pokaže i najmanje pogreške.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve varijacije linije srca

Ako je linija srca okrenuta prema gore i započinje kod Jupiterova brijega, osoba može biti zahtjevna prema drugima, u ljubavi i poslu.

Linija koja izlazi iz sredine Jupiterova brijega predstavlja osobu koja voli romantične kalkulacije ali i uspješnog partnera, bilo u poslovnom ili društvenom okruženju. Ovakva linija srca istovremeno ukazuje na odanost i ponos. 

Idealna kombinacije je početak linije između Jupiterova i Saturnova brijega, točnije između kažiprsta i srednjaka. Osoba je sretna i čvrsto stoji na zemlji, prihvaća svog partnera baš onakvog kakav je. Riječ je o iskrenoj i toploj osobi koja nema velike zahtjeve od partnera. 

Najgore osobine skriva linija s početkom na Saturnovu brežljuku. Ovdje je riječ o sebičnim ljudima koji nisu pretjerano vjerni, ali imaju ispunjen seksualni život, snažan libido i skloni su hedonizmu. Takva osoba može biti puna ljubavi, ali to ne pokazuje.


Detaljnije o ljubavi na dlanu potražite u mjesečniku Astral. Možete ga pronaći još ovaj mjesec na svim kioscima! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima