Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Lubenica je afrodizijak koji djeluje vrlo slično Viagri

Lubenica je afrodizijak koji djeluje vrlo slično Viagri
1

Osim lubenice, afrodizijačka svojstva ima i tamna čokolada, ginseng i ginko, a sapun od metvice može olakšati postizanje orgazma kod žena

VIDEO

Lubenica, omiljena ljetna poslastica, možda ne djeluje toliko erotično poput jagoda i čokolade, no zapravo je jedan od najsnažnijih prirodnih afrodizijaka. Istraživanja su pokazala da ona djeluje vrlo slično Viagri, najpopularnijem sredstvu za podizanje potencije, no bez ikakvih neugodnih popratnih učinaka. Lubenica je bogata prirodnim sastojcima koji u tijelu pokreću zdrave reakcije. Jedan od njih je citrulin koji utječe na otpuštanje dušičnog oksida u tijelu. To opušta krvne žile, baš kao što je slučaj kod Viagre. Lubenica ima i tu prednost da djeluje na čitavo tijelo, a zbog svog opuštajućeg djelovanja vrlo je učinkovita i kod žena. Najbolje ju je jesti zajedno s košticama jer i one sadrže brojne korisne sastojke koji se nadopunjuju s onima u sočnom crvenome mesu.
No blagotvorni učinci lubenice ne prestaju kod cirkulacije. Lubenica se sastoji od 92 posto vode, no preostalih 8 posto krcato je likopenom, prirodnim spojem koji štiti zdravlje srca, prostate i kože. Također povećava otpornost na sunčeve zrake, pa može spasiti ljubavnike koji se “zaigraju” na plaži. Ipak, na to se ne treba previše oslanjati. Bolje je jedno drugo dobro namazati zaštitnom kremom jer dodir je ujedno najbolji afrodizijak.

ČOKOLADA
Djeluje tako što smanjuje stres i stvara dobro raspoloženje. Sadrži feniletamin i serotonin, kemikalije koje djeluju na centar za ugodu u mozgu.
Upotreba: Ako ste loše volje, uzmite koje rebro tamne čokolade. Možda vam se vrati volja za seksom.
Upozorenje: Mliječna čokolada sadrži manje kakaa i stoga mnogo slabije djeluje. Osim toga, više deblja.

GINKO
Ginko se često preporučuje kao sredstvo za bolju koncentraciju. No ova biljka također povećava dotok krvi u penis, pa je prirodno sredstvo za postizanje erekcije.
Upotreba: Uzmite otprilike 40-80 mg dva puta na dan. Ginko mogu uzimati i žene i muškarci.
Upozorenje: Ginko djeluje na razrjeđivanje krvi, pa ga je opasno kombinirati s lijekovima, uključujući i Aspirin.

SAPUN OD METVICE
Sapun ili gel s prirodnim ekstraktom metvice može pomoći ženama kojima izmiče orgazam, a one koje nemaju tih problema mogu postati i multiorgazmične.
Upotreba: Upotrijebiti ga kao svaki drugi sapun ili gel za tuširanje - ali na području genitalija, neposredno prije seksa.
Upozorenje Metvica može toliko povećati osjetljivost da nekim ženama to može smetati.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'