Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Majka troje na piluli odjednom rodila: Zovi hitnu, nešto dolazi!

Majka troje djece cijelo je vrijeme imala redovite menstruacije, a za nešto veći trbuh liječnik joj je rekao kako ima cistu. Jedne noći dijete je samo 'krenulo van' a Grace je počela vrištati

VIDEO

Grace Meachim (32) godinama je redovito uzimala kontracepciju te joj ideja ponovne trudnoće nikad nije ni pala na pamet, smatrajući da je posve zaštićena. No jedne je večeri doživjela najveći šok u svom životu - odjednom je iz nje počela curiti voda, ustala je na WC i shvatila da rađa.

Grace i njen suprug James (34) su se dogovorili kako će imati samo troje djece i svoj su cilj ostvarili, a čak su i planirali da se James podvrgne vazektomiji kako bi Grace mogla prestati uzimati hormonalnu kontracepciju, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Popularna trudnica

Pokretanje videa...

01:19

No prije 6 mjeseci, Grace je usred noći probudio neobičan osjećaj te je ustala kako bi popila paracetamol. Ono što tada još nije znala je da je 37 tjedana trudna, a zavarala ju je činjenica kako joj trbuh uopće nije imao specifičan oblik za trudnoću.

Može li luđe? Vjenčali se i počeli čekati da stigne beba, nisu znali da im za to ipak treba i seks...
Može li luđe? Vjenčali se i počeli čekati da stigne beba, nisu znali da im za to ipak treba i seks...

No kad je sjela na WC školjku te shvatila da joj je pukao vodenjak, počela je vrištati.

Suprug James i najstariji sin Tyler (13) odmah su se probudili i otrčali joj pomoći. Grace im je povikala 'zovite hitnu, nešto dolazi'.

Tek nekoliko trenutaka nakon što je nazvao bolničare, James je potrčao u kupaonicu kako bi uhvatio svoje novorođeno dijete, djevojčicu Siennu. 

Tako je Sienna iznenada rođena, na opći šok svih, kao savršeno zdrava djevojčica iako nije ni jednom u trudnoći pregledana, teška 3300 grama.

- Sve skupa je bilo nadrealno, uopće nisam osjetila trudove, bol, ma ništa, samo poriv za tiskanje i odjednom se rodila, praktički odmah - rekla je Grace.

Sretni roditelji smatraju bebu darom od Boga i svakako posebnom, a Grace kaže da je pravo čudo kako uopće nije znala da je trudna, premda je prije tog rodila troje djece.

Koliko god sretni bili, kažu da definitivno neće imati više djece, a kao najsmješniji detalj cijelog poroda James izdvaja to što je Grace cijelo vrijeme govorila 'oprosti' kad je rodila, kao da je ona kriva jer je prekršila dogovor.

Kako nije znala?

U mjesecima koji su prethodili porodu, Grace je imala redovite menstruacije te je uzimala kontracepcijske pilule. Primijetila je određeno nabreknuće trbuha te  je za svaki slučaj napravila 3 testa za trudnoću, no svi su bili negativni. 

Dr. M. Jovančević: Sve što morate znati o sunčanju beba i djece
Dr. M. Jovančević: Sve što morate znati o sunčanju beba i djece

Posjetila je i liječnika opće prakse kad je bila trudna oko 5 mjeseci, koji joj je dijagnosticirao abdominalnu cistu od koje je već bolovala te joj je rekao da će sama nestati. Na pregled ultrazvukom je trebala ići u siječnju, no 'cista se rodila' mjesec dana prije.

Grace kaže kako nikakvih drugih simptoma ni smetnji nije imala te je bila savršeno zdrava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam