Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Make up tajne s crvenog tepiha za glamurozan izgled dive

Make up tajne s crvenog tepiha za glamurozan izgled dive
4

Stil šminkanja slavnih zvijezda koji vrijedi kopirati za lude blagdanske provode. Smeđi smokey eyes kojeg nosi Jessica Alba odličan je izbor za doček nove godine

VIDEO

Slavne zvijezde surađuju s najboljim vizažistima svijeta, pozorno ih slušaju i uče čuvane tajne vizažističkog zanata. Prije nanošenja pudera obavezno koriste primer, specijalnu bazu koju su pod tim nazivom lansiralne mnoge kozmetičke kuće. On puni pore i skriva sitne borice i druge kožne probleme. Zvijezde ga obožavaju jer daje licu prirodan sjaj i odlično reflektira svjetlo.

Nos koji ne sjaji

Pri jakim svjetlima kojima su slavni izloženi na dodjelama nagrada i zabavama, zlatno je pravilo kako se nos i čelo ne smiju sjajiti. Tako preporučuju i damama koje žele osigurati savršen izgled na božićnoj i novogodišnjoj zabavi, a to će riješiti malo pudera u prahu koji treba natapkati na kritične točke te ih tako matirati. 

Za velike oči

Trik kojim se često služi Kim Kardashian je obrubljivanje kutova oka olovkom u boji s unutarnje i vanjske strane. To se radi u čvrstim, povezanim pokretima, jer će polako nanošenje olovke ostaviti zamrljani efekt. Svijetle će se oči posebno naglasiti ako se na kapke nanese mat sjenilo, a na područje gornjeg dijela kapka pa sve do luka obrva sjenilo sa svjetlucavim česticama. Ovaj će trik djelovati kao instant "osvjetljivač" lica i savršeno prikriti eventualne tragove umora.

Zvijezde savjetuju kako udaljenost između obrva ne smije biti veća od 3,5 centimetara. Vizažisti tvrde kako je to idealna mjera za njihov savršen izgled. Ukoliko je udaljenost veća, predlažu popunjavanje rupa s olovkom koja je za nijansu tamnija od prirodne boje obrva.

Savršene usne koje zovu na poljubac...

Vizažisti slavnih nanose olovku za usne na čitavu površinu usta. Tako čak ako i ruža malo nestane, olovka će dati usnama pigment koji ne blijedi. Čak i ako stavljaju sjajilo u boji kože, namazat će usne sličnom olovkom za dugotrajniji efekt. Za dodatnu svježinu izgleda, dovoljno je rumenilo u nježnoj ružičastoj boji, posebno na ženama srednje do tamnije puti. 

Zlatan stil

Vrlo čest look u slučaju da vam ponestane ideja. Naglasak je na očima, a na kapke se obilato nanosi sjenilo u zlatnoj boji. Mlađe djevojke mogu odabrati kremasto, dok starijima više odgovara ono u prahu jer neće naglašavati pregibe očiju i bore. Uz gornji rub trepavica stavlja se crni eyeliner, a uz rub donjih još malo zlatnog sjenila da otvori pogled. Pogled se zaokruži obiljem crne maskare. Usne u ovoj kombinaciji nisu posebno naglašene, tek s malo sjajila u boji kože. Taj look preferira američka pjevačica Carrie Underwood.

Smeđi smokey eyes za dramatičan pogled

Onakav kakav često nosi Jessica Alba, idealan je za oblikovanje očiju u obliku badema, a dovoljno dramatičan za party sezonu. Upotrebljava se paleta smeđih sjenila od mat nijansi pa sve do sjajnih. Tamnija se nanosi uz rub trepavica, a sjajnija po sredini kapka prema kutevima oka. Smeđi eyeliner će naglasiti oblik oka na prirodniji način nego što to čini crni. Uz ovaj će look odlično pristajati i trepavice bogato namazane maskarom ili čak one umjetne. Za prirodan izgled odaberite parcijalne umjetne trepavice. Usne neka budu obojene ružem u boji breskve. I tako će savršen topli izgled začas kreirati. 

Igra kontrasta

Ovakav je stil šminkanja posebno drag pjevačici Leoni Lewis. Za njega je potrebno sjenilo u boji bjelokosti naneseno na cijeli kapak. Unutarnji rub oka naglašava se crnom olovkom. Na usne se stavlja intenzivan mat ruž u narančastoj ili ružičastoj boji. Ovaj će stil odlično pristajati ženama s zelenim i plavim očima te svima onima koje se žele razlikovati od drugih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti