Lifestyle

Komentari 0

Make-up trendovi: Isprobajte "čistu" boju na kapcima

Make-up trendovi: Isprobajte "čistu" boju na kapcima

Svijet make-up trendova za ovu godinu polako se zahuktava, a jedan od zanimljivijih je takozvana 'čista boja' na kapcima, odnosno sjenilo ili tuš efektnog, punog tona

Jasna boja i visoko-pigmentirana sjenila i tuševi otvaraju novi trend – "čista" boja nosi se na kapcima, u kombinaciji s nježno obojenim usnama i blistavim tenom. Radi se o snažnim tonovima, na paleti od neonskih i metallik do tamnih i zagasitih.

MAC Dazzleshadow

– Cure vole gledati ovako vibrantne i zanimljive make-up kombinacije na društvenim mrežama, a i treba im manje vremena da isfuraju tako nešto – komentirao je međunarodni vizažist za kuću Dior, Ricky Wilson.

– Inače klasična sjenila zahtijevaju više koraka i etapa u šminkanju, naročito smokey kombinacije, a ovo je puno jednostavnije i vrlo "čisto". Ovaj make-up look može napraviti i osoba koja baš i ne zna sa šminkom ili naprosto nema neke posebne vještine za šminkanje – komentirao je Wilson.

Ovako jednostavan make-up stil stvarno možemo interpretirati na niz načina, naročito kad poželimo malo boje, a da lice nije jako našminkano. Dodir boje ovisi o nama, raspoloženju i prigodi.

Ovako funkcioniraju čak i te famozne crvene, zelene, žute i plave, zlatne i srebrne, koje bi nam inače bile pretjerane, ali i pasteli inspirirani bojama sladoleda.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA'  S IVANOM ŠARIĆEM: 

Najčitaniji članci