Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Make-up: Zlatna pravila za savršeno šminkanje lica

Make-up: Zlatna pravila za savršeno šminkanje lica
1

S olovkom ili tušem za oči budite umjereni da oči ne izgledaju neprirodno. Ravnu liniju lakše ćete povući ako lakat oslonite na ravnu podlogu

VIDEO

Bez obzira na trenutačnu modu, uvijek vrijedi pravilo kako je njegovana koža najbolja podloga za šminku. Hidratantne kreme na lice stoga obavezno treba nanositi prije spavanja i prije šminkanja, inače bi šminka mogla izgledati neujednačeno. Boja pudera ili podloge mora biti što sličnija prirodnoj boji kože. Smeđe lice iznad blijedog vrata ne izgleda lijepo. Puder i podlogu treba dobro razmazati kako prijelaz između lica i vrata ne bi bio vidljiv. Uvijek očistite lice prije nego što odete u krevet jer spavanje sa šminkom izaziva preuranjene bore.
Boju sjenila na kapcima ne morate uvijek uskladiti s bojom odjeće koju nosite - različite boje mogu izgledati bolje.

S olovkom ili tušem za oči budite umjereni da oči ne izgledaju neprirodno. Ravnu liniju lakše ćete povući ako lakat oslonite na ravnu podlogu. Niste li precizni s tušem, poslužite se olovkom za oči. Ona ne zahtijeva toliko precizne linije. Sjenila vrlo izražajnih boja možete nanijeti samo na rubove kapaka, poput olovke za oči.

Ne zaboravite redovito njegovati usne balzamom - tada će i ruž izgledati znatno bolje. Kremasti ruževi odlični su za usne kojima je potrebna dodatna njega, kao i za malo starije žene.

Ne upotrebljavajte tuđu maskaru ili olovku za oči. Oči su vrlo osjetljive na različite infekcije. Također, maskaru treba baciti nakon tri mjeseca korištenja jer se u njoj namnože bakterije.

Nakon nanošenja rumenila lice će odmah izgledati svježije. No važno je da se ne vide izraženi rubovi. Rumenilo nanosite debelom četkom i, prema potrebi, razmrljajte prstima.

Tamnoj kosi najbolje pristaju obrve 1-2 nijansu svjetlije, a svijetloj 1-2 nijanse tamnije. Umjesto olovke za oči, poslužit će i mat sjenilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku