Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Makeover by SuperMila: Svu pažnju privlači prirodna ljepota

Makeover by SuperMila: Svu pažnju privlači prirodna ljepota
7

U samo nekoliko sati naše su kandidatkinje Jelena i Ivana zablistale u punom sjaju i spremno pokazale svoj novi look te dobile savjete za njegovo održavanje

VIDEO

Nakon nekoliko uspješnih modnih makeovera, došlo je vrijeme i za beauty preobrazbe. Naš prvi beauty makeover, u kojemu kandidatkinjama predlažemo za njih idealnu šminku i frizuru, napravili smo u suradnji s Bahlen Beautyjem i frizerskim salonom Lounge iz Ivanić Grada. Interes je kao i za svaki SuperMilin makeover bio iznimno velik, a izbor je pao na Jelenu Stjepić (29) iz Ivanić Grada i Ivanu Halić (28) iz Zaprešića. 

Jelena ima prekrasnu prirodnu tamnosmeđu kosu, koju je naš frizerski tim - Dajana i Vedran iz ivanićgradskog salona Lounge - odlučio ne šišati i bojiti nego napraviti nekoliko tretmana za njezino dodatno jačanje i zaglađivanje. 

- Jelena ima stvarno kvalitetnu prirodnu kosu, a keratinska terapija ju je dodatno pomladila i dala kosi luksuznu strukturu i sjaj. Look je zaokružen valovitom frizurom  - objasnili su Dajana i Vedran. Kada je riječ o šminki, vizažistica Maja Renić iz Bahlen Beautyja, Jeleni je napravila blaži make-up koristeći Glo minerals proizvode. 

- Oči su istaknute crnim tušem u kremi čime su se do izražaja došle Jelenine lijepe plave oči. Rumenilo je blago, a ruž malo snažnije ružičast zbog puderaste haljine i romantične frizure - pojasnila je Maja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naša druga kandidatkinja, Ivana, imala je nešto slabiju kosu s izrastom pa je brzo pala odluka o farbanju i šišanju kako bi kosa dobila volumen, a frizura formu.

- Ivanu smo ošišali stepenasto za volumen te obojili je u toplu svijetlu boju koja komplementira njezin ten. Za konačni proljetni look, feniranjem smo joj dali lepršav svježi izgled - pojasnili su Vedran i Dajana. 

Vizažistica Maja je Ivanu šminkala Youngblood proizvodima. 

- Podloga je lagana, koristila sam samo primer i puder, a oči smo istaknuli laganijim smokey eyes make-upom. Na obraze sam nanijela rumenilo boje breskve, a na usnice nježno sjajilo - rekla je Maja.

Jelena i Ivana su bile oduševljene svojim novim lookom, posebno Ivana, koja se nakon rođenja djeteta potpuno posvetila njegovu odgoju pa, kako kaže, više nema vremena za sebe.

Najprije frizura... 

Vedran i Dajana, poslovni i životni frizerski par, spretno je našim kandidatkinjama kreirao nove frizure, kojima su djevojke bile i više nego zadovoljne. 

...pa šminkanje

Jeleni je make-up je nanesen dok se frizura fiksirala. Najzahtjevniji je zadatak bio postići ujednačavanje njezina ružičasta tena i bež tona vrata, ali vizažistica je navikla na takve beauty probleme te za njih ima savršeno rješenje

Darovi za kandidatkinje

Ivani i Jeleni vizažistica Maja Renić predala je darove Bahlen Beautyja kako bi i dalje mogle same lakše postići izgled koji su im stručnjaci preporučili. 

Proizvodi top-klase

Našim je čitateljicama makeover napravljen s prvoklasnim proizvodima, mineralnom kozmetikom Youngblood i Glo  minerals te proizvodima za kosu Keratherapy i Agadir. 

Preuzeto iz tjednika SuperMile - svake srijede besplatno ekskluzivno uz 24sata!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru