Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Male i povoljne intervencije za potpuno nov izgled kuhinje

Male i povoljne intervencije za potpuno nov izgled kuhinje
1

Uštedite i preko tisuću kuna upotrebom boje i materijala na kuhinjskim ormarićima. Umjesto kupovine novih, skinite pokoja vrata i vaša će kuhinja zasjati u novom ruhu

VIDEO

Iako su bijele kuhinje efektne zbog dojma prostranosti i čistoće, korištenje boja je ključno kako bi prostor izgledao svježe i zabavno. Svoje stare bijele ormariće naglasite omiljenim nijansama, tako da obojite gornji dio zida iznad ormarića. Ako su ormarići sjajnog materijala, upotrijebite mat boju i obrnuto, za još veće isticanje.

Otvorene police

Police na zidovima umjesto ormara dat će kuhinji moderan izgled, a ključno je odabrati one koje će se uklopiti u izgled ostatka kuhinje. Zdjelicama i drugim posuđem u boji na isplativ se način naglašava stil kuhinje koji želite postići.

Obojite radnu površinu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da bi postigli kontrast, ne morate bojati cijelu kuhinju, već samo neke njene dijelove. Odaberite intenzivnu lak boju na uljnoj bazi koja će se s lakoćom prati.

Zaigrajte se

Ne postoji pravilo koje kaže da svi ormarići moraju biti u istoj boji. Možete se odlučiti na postizanje izgleda šahovnice i po potrebi upotrijebiti dvije boje na gornjim i donjim ormarićima, ili donje obojiti u tamniju, a donje u svjetliju nijansu.

Preobrazba interijera

U šoping centrima postoji velik izbor žičanih pregrada i ladica koji mogu stati u vaše ormare iz kojih ste izvadili police ili ladice. Postavite li ih u ormarić ispod sudopera, moći ćete bolje odvojiti sredstva za čišćenje, krpe i slične predmete.

Ormarići sa staklenim vratima

Poseban efekt ormarića sa staklenim vratima lako se postiže bojanjem zadnje strane ormara, primjerice u plavu ili ljubičastu boju. Na taj se način stvara privid kako se u ormaru nalaze ugrađena svjetla.

Manje je više

Micanjem vrata s nekih ormarića otvorit ćete prostor. Bojanjem unutrašnjosti s intenzivnijom nijansom prostor će se naglasiti, a postavljanjem drvenih ili pletenih košara te posuda dobiva se dojam topline.

Dodajte ručke

Stare drvene ormariće možete dotjerati i modernizirati postavljanjem novih ručki.  Probajte nabaviti nove olovne ručke ili ručke od nikla. Da bi uzeli pravu veličinu, ponesite sa sobom u dućan stare ručke, jer bi vam u suprotnom mogle ostati rupe na ormarićima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps