Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Male tajne velikih majstora predigre i ljubavne vještine

Male tajne velikih majstora predigre i ljubavne vještine
4

Većina žena će se smrznuti ako zahtijevate da kaže što želi da joj radite; mjesto toga je radije navedite da vam pokaže u čemu najviše uživa

VIDEO

Partneri koji usprkos dugoj vezi ne skidaju ruke jedni s drugih, uživaju u strasti upravo zato što to čine često, pokazuje istraživanje. Što češće vodite ljubav, to ćete se lakše opustiti, bolje upoznati partnerovo tijelo i prije uskladiti, tvrde psiholozi. No da bi želje postale praksa, predigra treba započeti prije no što dospijete u krevet. Da bi se opustile i prepustile užitku, žene moraju imati zadovoljena sva osjetila. Stoga je najbolje krenuti s mirisnom kupkom, zavesti je ukusnim zalogajima i poljupcima, a tek tada krenuti u daljnja istraživanja njena tijela u spavaćoj sobi.
>> Neprestana promjena položaja može dobro izgledati na filmu, no ako je veza na početku, stanite na loptu i najprije otkrijte što ona zaista voli.
>> Ima li loš dan, ne navaljujte pošto-poto. No dočeka li je uredan stan i nježno maženje, lakše ćete je odobrovoljiti
>> Osjećati će se poželjno ako joj otvoreno (po)kažete koliko su vam lijepi njezino lice i tijelo
>> Scene iz filmova mogu poslužiti kao inspiracija, no u stvarnom životu rijetko uspijevaju

Prvo kupka, zatim strast
Bez obzira na to koliko je partner privlačan, miris znoja ili loš zadah djeluju kao antiafrodizijak. Ne stignete li skočiti pod tuš, napunite kadu za dvoje.

Umjereno s alkoholom
Čaša vina diže raspoloženje, ali boca ga spušta, stoga budite umjereni s alkoholom. Vino u lijepim čašama ili liker primamljive boje i okusa bude libido.

Izgled nije presudan
Ono što žene traže su šarm i samopouzdanje. Stoga ne osjećate li se dobro u svojem tijelu, možete prigušiti svjetlo, ali imajte na umu da izgled nije presudan.

Senzualno prije svega
San svakog muškarca je da se žena baci na njega čim on otvori vrata, no kod većine žena strastven seks dolazi tek nakon maženja i senzualne predigre.

Čokoladno istraživanje
Erogene zone nisu kod svih ljudi jednake, a kako biste ih otkrili počnite istraživati. Mogu vam pomoći šlag i čokoladni preljev ili pak ulja za masažu.

Maštovita igra istine
Novo i neistraženo je uvijek zanimljivije. Stoga uvodite promjene što je češće moguće. Ako vam je neugodno izreći na glas, zaigrajte bocu istine.

Maraton mjesto sprinta
Bit vođenja ljubavi nije što prije doći do cilja. Zastanite, gledajte se u oči i umjesto sprinta dobit ćete maraton u kojem će partneri izaći kao pobjednici.






Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...