Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Mali test otkriva kakvi ste za Božić - Grinch, tradicionalni...

Mali test otkriva kakvi ste za Božić - Grinch, tradicionalni...

Radi se o zabavnom testu u kojemu vam je ponuđeno osam pjesama, a vaš izbor otkriva kakvi ste u dubini duše - uživate li u Božiću ili bi ga najradije prespavali

VIDEO

Tu je sedam najpoznatijih božićnih pjesama i jedan uljez. Pronađite svoju najdražu i otkrit ćete kakvi ste za blagdane - jeste li očarani šarenilom ili želite svoj mir uz topli kamin, ili ste možda mrgud koji svima kvari ugođaj.

Koju od navedenih bi prvu izabrali?

1. Jingle Bells

Vi ste u isto vrijeme klasični i zabavni. Volite Božić doživjeti u elegantno dekoriranom okruženju, ali ipak želite da atmosfera bude vesela i vedra. 

2. I'm Dreaming of a White Christmas

Za vas idealan Božić izgleda ovako: vani pada snijeg, vi ste negdje u prirodi, pored kamina u kojem gori vatra, svijeće tinjaju na prozorskim daskama...

To je mirno i idilično doba godine u kojem posebno uživate. Važno vam je osjetiti blagdansku čaroliju u zraku. 

3. We Wish You a Merry Christmas

Vi volite kombinirati staro i novo, odnosno tradicionalno slavljenje Božića s nekim novim, modernim elementima. Skloni ste uvođenju nekih novih obiteljskih tradicija.

4. Santa Claus is Coming to Town

Božić u vama budi nostalgiju. Ponovno bi željeli biti dijete i bezbrižno uživati u blagdanima. Da se vas pita, s božićnom dekoracijom bi počeli čim osjetite hladnoću u zraku. Bili bi najsretniji da 25. prosinac traje cijelu godinu.  

5. Silent Night

Za vas Božić mora biti elegantan, klasičan i miran. Upravo takva dekoracija doma vam je najdraža. U stanju ste potpuno uživati u blagdanskom ugođaju sjedeći na kauču s toplim kakaom u rukama. Pogled na lampice na vašem boru vam je sasvim dovoljan.

6. Let It Snow

Za vas Božić bez snijega nije Božić. Volite zimu i najsretniji ste kada prvi snijeg padne upravo 25. prosinca. Budite se ujutro, pogledate kroz prozor, a sve oko vas je bijelo. 

7. The 12 Days of Christmas

Vi počinjete smišljati božićnu dekoraciju mjesecima prije Božića, a sa samim uređivanjem doma i kupovinom darova u stanju ste početi već listopadu. Kod vas ne postoji pravilo "manje je više" već je upravo suprotno - što šarenije - to bolje. 

8. Highway to Hell

Ako bi od svih navedenih izabrali upravo ovu, ili bilo koju samo da nema nikakve veze s Božićem, vi ste tipični Grinch - gunđalo koje ubija blagdanski duh u bližnjima. Vama sve to ide na živce i najradije bi Božić prespavali.

Ali, ipak negdje duboko u vama, iako to nećete priznati, postoji tračak sreće zbog blagdana - posebno kada su darovi u pitanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith