Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Malo kraća suknja noge će učiniti duljima i vitkijima

Malo kraća suknja noge će učiniti duljima i vitkijima
1

Suknja ne treba završavati na najdebljem dijelu noge. One do polovice bedara, polovice koljena i polovice listova baš nikome ne stoje dobro

VIDEO

Minice najviše nose mlade djevojke, no linije suknji svake sezone postaju sve kraće pa i stroge poslovne žene i političarke smjelo pokazuju noge. Minice su toliko sveprisutne da već i suknje koje pokrivaju koljeno izgledaju pomalo ukočeno.
U nedavnoj anketi vlasnicom najboljih slavnih nogu proglašena je Elle Macpherson (45), a slijede je Kylie Minogue (49), Cyndy Crawford (43) i Elizabeth Hurley (43). Srećom, noge više nitko ne treba skrivati. Donji dio bedara, odnosno zona koja počinje iznad koljena, a završava od sedam do deset centimetara iznad njega, dugo je bila u modnom fokusu. Do 90-ih godina bila je rijetkost vidjeti ženu stariju od 40 godina koja pokazuje taj zavodljivi dio tijela, a danas ih je grijeh ne istaknuti. Modne piste preplavljene su beskrajnim nizom nogu u vrtoglavo visokim potpeticama, ludim čarapama te uskim i kratkim suknjama.
Čak i neznatno skraćivanje suknje noge će vizualno učiniti duljima, a pogodite li baš onu pravu duljinu, izgledat će i vitkije. Što je najbolje, noge ne trebaju biti tanke poput štapića da izgledaju sjajno. Dapače, najbolje će izgledati ako su malo podložene na pravim mjestima.

>>> .Da biste pronašli savršenu duljinu, potrebno je malo eksperimentirati. Uzmite jastučnicu i držite je ispred sebe tako da najprije seže do poda. Pozorno promatrajte zrcalo i postupno podižite jastučnicu. Zapazit ćete točku na kojoj noge izgledaju najduže i najvitkije - birajte suknje te duljine ili one stare skratite kod krojača.

>>> U ranim dvadesetima žene bez problema mogu otkriti koliko žele. Mogu nositi i ultrakratke haljinice s čarapama ili bez njih te ih kombinirati s tenisicama, visokim potpeticama, čizmama. Pravilo glasi: “Otkriva li haljina rublje dok se penješ stubama, malo ti je prekratka.” Sve ostalo prolazi.

>>> Za žene u kasnim dvadesetima pravilo glasi: “Stani uspravno, s rukama uz tijelo. Rub haljine ili suknje ne bi se trebao nalaziti iznad prstiju na rukama.” A haljine koje sežu četiri prsta iznad koljena prikladne su u svim prilikama, čak i za najveće kritičare i modna gunđala.

>>> Krajem tridesetih potreban je oprez. Čak i Jennifer Lopez ponekad zna promašiti s prekratkom haljinom. Četrdesetogodišnjakinjama u izboru pomaže pravilo saginjanja: “Podigni nešto s poda. Ako haljina pritom otkrije celulit, baci je u smeće”.

>>> Ni žene starije od 50  godina ne moraju se sramiti kratkih suknji. Noge mogu izgledati sjajno čak i nakon što se sve ostalo opusti." Moje je pravilo: Ako se ljudi iznenade jer izgledam mlađe straga nego sprijeda, suknja je prekratka" - kaže britanska urednica Emma Soames (59).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'