Lifestyle

Komentari 0

Mama fotografkinja i Lola (5) oživljavaju kultne naslovnice

Zabavljamo se slušajući različite glazbenike i preoblačeći se, ispričala je mama koja je zadnjih nekoliko dana uglavnom u potrazi za rekvizitima za snimanja

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Udala se za svog heroja: Ljubav se rodila kad joj je spasio život

Fotografkinja iz Los Angelesa Steph Girard odlučila je vrijeme dok je s djecom kod kuće iskoristit da rekreira naslovnice albuma  glazbenih ikona poput Davida Bowieja, Freddieja Mercuryja i Lady Gage, a u tome joj je pomagala njena petogodišnja kćer.

POGLEDAJTE VIDEO (Spremila je 147 litara mlijeka):

Girard inače u Los Angelesu uglavnom snima portrete poznatih iz svijeta glazbe i filma, a kako zbog pandemije COVID-19 neko vrijeme nije mogla na posao, svoju je opremu donijela kući i započela kreativni projekt sa kćerkom Lolom (5).

- Lola obožava glazbu pa nam doma uvijek nešto svira - rekla je Girard za Yahoo Life i dodala da petogodišnjakinja posebno uživa u pjesmi Lady Gage ‘Million Reasons'.

- Očarana je s tom pjesmom pa je isprobavala moje šešire i glumila pjevačicu - ispričala je Girard koja je u Lolinoj transformaciji odmah ugledala priliku za dobru fotografiju, a gotov je proizvod objavila na Instagramu.

- Zabavljamo se slušajući različite glazbenike i preoblačeći se - ispričala je mama koja je, kako kaže, zadnjih nekoliko dana uglavnom u potrazi za rekvizitima za naslovnice koje s kćeri želi snimiti.

Girard i Lola do sad su odradile nekoliko kultnih naslovnica, a među njima i 'Aladdin Sanea' Davida Bowieja i Adele za njen drugi studijski album '21'.

Uslijedio je tribute Bruceu Springsteenu s albumom 'Born in the USA' iz 1984., zatim 'Lioness: Hidden Treasures' od Amy Winehouse iz 2011. godine i Taylor Swift i album '1989'.  Lola je glumila Freddieja Mercuryja glumeći za omot Live Aida grupe Queen iz Londona 1985. godine, a poziranje s brkovima u ulozi pokojnog pjevača bilo joj je najdraže.

A misao koja u zadnje vrijeme, kako kaže njena mama, najviše okupira petogodišnju Lolu je - 'Je li Lady Gaga vidjela njenu fotografiju'.  

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vođenje ljubavi u doba korone: Sve tajne vrhunskih ljubavnika

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA - Suzana Mančić, bivša loto djevojka:

Najčitaniji članci