Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Mama sinu stvorila vrt iz snova - sada ima svoj vlastiti Dinoland

Mama sinu stvorila vrt iz snova - sada ima svoj vlastiti Dinoland
6

Kellimarie House (35) iz Weston-super-Marea ostvarila je snove svog petogodišnjeg sina Brysona te vrt pretvorila u Dinoland, u kojemu je sve do zadnjeg detalja uređeno za dinosaure

VIDEO

Primijetila je kako je njezin stari drveni pod na terasi počeo trunuti i pomislila je kako je vrijeme da obnovi terasu. Zatim joj je sinula ideja kako bi mogla napraviti nešto za sina jer je godinama 'opsjednut' dinosaurima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vrt bez kemikalija 02:00

Inspiraciju za vrt je pronašla pregledavajući različite grupe na Facebooku. Tamo je i pronašla kako ljudi na svoje terase vješaju dekorativne zavjese.

- Kada sam to vidjela znala sam da moram potražiti zavjese na dinosaure i našla sam ih za 105 kuna - objasnila je. 

Ostatak zaliha također je našla po jeftinoj cijeni, a ukrasno kamenje različitih oblika i veličina je besplatno preuzela s Facebook Marketplacea.

Ondje je kupila i pijesak za 174 kune, a ukupno je na obnovu vrta potrošila 1900 kuna.

- Četiri vrtna dinosaura bila su samo 139 kuna. Bili su na akciji 'kupi dva, jedan dobiješ besplatno'. Kupila sam i svoje dvije Phoenix palme od tvrtke B&Q. To je također bila fantastična ponuda, jer se na većini mjesta prodaju po cijeni od preko 260 kuna. Svoje dvije sam dobila za 122 kune - govori mama.

Od starih drvenih podova Kellimarie je stvorila sadilice.

Najskuplji dio bila je trava, kaže mama, koja ju je koštala 1300 kuna. Kako bi ju postavila prvo je morala staviti rubno kamenje, pod je zasula kamenčićima i poravnala pijeskom prije nego što je postavila travu.

Sada Kellimarie ima briljantan vanjski prostor za igru svog sina kojeg krasi 15 različitih vrsta dinosaura. U vrtu se nalazi i zbirka kamenja te biljke koje rastu u žardinjeri sa strane. Također je dodala stolicu s pokrivačima i jastucima kako bi se imali gdje opustiti, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje