Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Mame su odabrale najbolje od najboljeg na hrvatskom tržištu

Mame su odabrale najbolje od najboljeg na hrvatskom tržištu
1

Kroz nedavno provedena istraživanja doznali smo koji su proizvodi i usluge pronašli put do srca majki.

VIDEO

U zagrebačkom klubu 'Ritam grada' na Trgu bana Josipa Jelačića u petak 15.03.2019. dodijeljene su nagrade 'Odabrale mame 2019' proizvođačima i pružateljima usluga na hrvatskom tržištu.

'Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da je projekt 'Odabrale mame' jako dobro prihvaćen na hrvatskom tržištu i da potrošači oznaku prepoznaju kao snažnu preporuku za kupnju ili korištenje usluge. U moru proizvoda i usluga na tržištu mame izdvajaju one koji su, prema njihovom sudu, najbolji u njihovim kategorijama a na taj način povećava se i transparentnost ponude kao i kvaliteta, od čega će korist imati i sami potrošači ', izjavila je direktorica projekta Ksenija Klemenčić.

Glavni cilj koncepta 'Odabrale mame' je istaknuti najbolje proizvode prema ocjenama hrvatskih majki, a oznaka 'Odabrale mame' potvrđuje kako je sigurno jedan od najkvalitetnijih na tržištu u svojoj kategoriji. Jer mame znaju što je najbolje za njihovu djecu i obitelji.

'Osjećam se glavnom i odgovornom za ono što će mojoj obitelji biti servirano i postavljeno na kuhinjski stol zbog čega se pri kupnji ponajviše oslanjam na preporuke drugih majki. Upravo iz tog razloga s veseljem sam pristala biti dio ovog projekta jer iza njega stoje ozbiljna istraživanja provedena na majkama različitih dobi i društvenih profila, zbog čega ovaj projekt ima svoju težinu i značenje. Nedavno sam postala mama po treći put te sve kreće iznova, od kupovine osnovnih sitnica, pa s napredovanjem bebe, novi su proizvodi na tržištu te sve učim po treći put od početka.

Uvijek sa zanimanjem pogledam što mame preporučuju i često otkrijem neke nove proizvode koji nisu toliko razvikani. Iako za neke od njih nisam niti znala, pokazali su se odlični' izjavila je glumica Marijana Mikulić, brand ambasadorica projekta koja je vodila dodjelu nagrada.

Nagradu i oznaku 'Odabrale mame 2019' za najbolje proizvode ili usluge dobili su sljedeći brendovi: Müller je ocijenjen najboljim drogerijskim lancem dok je za najbolju trgovinu namještajem proglašena Prima namještaj, mame su Coccolino odabrale za najbolji omekšivač rublja, Dove je najbolji gel za tuširanje, a u kategoriji sredstava za čišćenje sanitarija nagradu je dobio Domestos. Najbolji grči tip jogurta je Tonka , a isti proizvođač ima i najbolji Kefir. U kategoriji flips nagradu je dobio Kanaan flips, dok je najbolji mliječni namaz ABC sir. U kategoriji sušenih mesa proizvedenih po tradicionalnim recepturama, najboljima su ocijenjeni Ravlić proizvodi. U kategoriji trajnih narezaka nagradu su osvojili Gavrilović trajni naresci , Gavrilović posebna i pariška salama proglašene su najboljima u svojoj kategoriji kao i Gavrilović hrenovke u kategoriji hrenovki. PIK šunke najbolje su u svojoj kategoriji, Clarum ima najbolje listove za pite i savijače a mame su za najbolje čajeve na tržištu odabrale Naturavita čajeve.

'Čestitamo svim ovogodišnjim pobjednicima te vjerujem da su svjesni kako je ova nagrada, koja se temelji na istraživanjima zadovoljstva majki, zapravo i svojevrsna obveza da nastave i dalje svojim potrošačima pružati kvalitetu kao i do sada, kako bi ostali u njihovim srcima', izjavio je Tihomir Kovač, direktor tvrtke Selektiva d.o.o.

Istraživanje zadovoljstva potrošača proizvodima i uslugama 'Odabrale mame' u kojemu ocjene daju isključivo hrvatske mame pokrenuto je u Hrvatskoj u 2017. godini, a oznaka 'Odabrale mame' pokazala se kao izvrstan kompas jer olakšava kupnju i štedi vrijeme, a ujedno je oznaka izvrsnosti i potvrda kvalitete proizvoda i usluga na domaćem tržištu.

ONI SU GROZNI I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru