Obavijesti

Lifestyle

Komentari 99

Manekenka u strahu za život: 'Plastični kirurg me unakazio'

Manekenka u strahu za život: 'Plastični kirurg me unakazio'
1

Probudivši se nakon operacije, oči su joj bile bolno natečene. Liječnik joj je, umjesto hijaluronske kiseline, ubrizgao trajne filere. Pokušaj popravka štete nije uspio...

VIDEO

Sarai Mohammad iz Londona žarila je i palila modnom scenom, bila je tražen model za fotografiranje... Ali njezina je karijera naglo završila odlaskom pod nož. Sada dane provodi zatvorena u kući žaleći zbog odluke o plastičnoj operaciji, piše Daily Mail.

Sve je započelo putovanjem na Filipine, gdje je imala zakazano fotografiranje za kliniku plastične kirurgije. Uoči snimanja, jedna joj je liječnica prigovorila kako ima izražene podočnjake. 

- Imali su moje ranije fotografije i bili su jako zadovoljni što ću im ja biti zaštitno lice, a onda mi je ona to rekla. Preporučila mi je revolucionarni postupak kojim se ubrizgava hijaluronska kiselina ispod očiju. Obećavala je kako nakon toga više nikad neću imati probleme s podočnjacima - objašnjava Sarai.

Zaslijepljena obećanjima, pristala je na korekciju. Bila joj je to najveća pogreška u životu. Probudivši se iz anestezije, osjetila je bolnu otečenost oko očiju.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
screenshot/YouTube

- Znala sam da nešto nije u redu jer su mi oči bile natečene više no što sam mogla zamisliti, čak sam i otežano disala, činilo se kao da mi tijelo odbacuje filere - prisjeća se.

Po povratku u Englesku potražila je drugo mišljenje i saznala kako su joj liječnici, umjesto obećane hijaluronske kiseline, u lice ubrizgali trajne filere. Čekala je šest mjeseci ne bi li se stanje išta popravilo, no bez uspjeha. Ponovno je otišla u istu kliniku na Filipinima i zahtijevala popravak štete, ali i ovoga je puta operacija završila katastrofalno. 

- Liječnica je napravila rez ispod mojih očiju i pokušala izvaditi filere. Nije uspjela. Da stvar bude gora, postupak se zakomplicirao pa sam ostala i bez gornjeg dijela obrva - govori Sarai.

Povukla se nakon svega iz javnog života i svijeta oko sebe. Zatvorila se u kuću i živi usamljeničkim načinom života. 

- Zatvorenica sam u vlastitoj kući. Prije sam izvodila "catwalk" pred tisućama ljudi, a sada se ne usudim izaći ni na ulicu - priznaje.

Nedavno je bila na trećoj korektivnoj operaciji kod vrhunskog facijalnog kirurga Nialla Kirkpatricka, koji joj je uspio izvaditi filere i zategnuti joj kožu lica radi ljepšeg izgleda, s obzirom na to da su joj fatalne injekcije uništile mišiće. 

- Nakon što su otekline splasnule dovoljno da mogu otvoriti oči i vidjeti rezultate, ostala sam pozitivno šokirana. Razumijem kako treba proći određeno vrijeme prije no što se sve vrati na staro, ali napokon mi se vratila volja za životom - zaključuje Sarai.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'