Lifestyle

Komentari 52

Med će vas čudotvorno spasiti od celulita - nestat će vrlo brzo

Med će vas čudotvorno spasiti od celulita - nestat će vrlo brzo

Ovu metodu žene su koristile još u drevnom Tibetu i smatra se jednom od najučinkovitijih metoda rješavanja celulita. Med povećava protok krvi i ubrzava metabolizam

Stavite malu količinu meda na vrhove prstiju i umasirajte na problematično područje. Kožu masirajte u smjeru kazaljke na satu i pazite da vam se prsti ne odvajaju od površine. Ako osjetite peckanje, to je normalno. Nakon masaže obrišite višak mokrim ručnikom ili isperite toplom vodom i ne nanosite nikakve kreme na kožu. 

Umjesto masaže možete nanositi med i tapkanjem te laganim utrljavanjem. Dobro je kožu lagano stiskati i štipkati kako bi se cirkulacija pokrenula još više. Nakon 15 minuta cijeli postupak ponovite na drugom dijelu tijela na kojem imate celulit. Masaža neka ne traje dulje od sat vremena i prakticirajte je svaki drugi dan.

Ovu metodu žene su koristile još davno u drevnom Tibetu i smatra se jednom od najučinkovitijih metoda rješavanja celulita. Med povećava protok krvi i ubrzava metabolizam. Masažu medom najbolje je raditi ujutro, odmah nakon buđenja. U njega se može staviti i nekoliko kapi aromatičnih ulja, primjerice, od lavande, smreke, grejpa... 

Nekoliko recepata:

Mješavine pripremite neposredno prije masaže. U slučajevima kada koristite nekoliko vrsti ulja, najprije pomiješajte sva ulja pa tek tada dodajte med, prenosi megaladys.com.