Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
članak

'Med se slaže s tjesteninom i mesom, a dodaje se na kraju'

Za slana je jela idealan med blažeg okusa, poput lipova i bagremova kojih se dodaje tek žličica, kaže chef Josip Janjić i otkriva recept za fantastična pačja prsa u umaku od meda

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Default avatar - chandler
    chandler

    Izgleda odvratno

    Utorak, 05.02.2019. u 10:11
  • Default avatar - arsta
    arsta

    chef? a što je to? neka nova hrvatska riječ? ne možete se prestati preseravati nakon što ste gledali masterchef pa sad svi imaju potrebu govoriti chef jer ste tako culi na televiziji pa je to moderno? ja sam kuhar, a ne chef.

    Utorak, 05.02.2019. u 10:35
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message