Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Menadžerica je promijenila karijeru: 'Fantastično izgledam pa se sada skidam za novac'

Menadžerica je promijenila karijeru: 'Fantastično izgledam pa se sada skidam za novac'

Amber Paige završila je za menadžera u ugostiteljstvu i počela raditi na svom prvom poslu, a onda je zbog pandemije završila kod kuće i odlučila se promijeniti karijeru. Bližnji je podržavaju, kaže

VIDEO

Prije nego što je pandemija pokorila svijet, put kojim je krenula Amber Paige (22) iz Buckinghamshirea u Engleskoj, podržala bi većina roditelja: Vrijedno je završila škole da bi stekla diplomu za menadžera u ugostiteljstvu. Na pragu 20-ih godina tek je počela ostavljati trag u svojoj profesiji, a onda se dogodio COVID i poslali su je kući na neko vrijeme. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija vam ne mora odrediti život 

Pokretanje videa...

Model bez ruku i noge VIDEO

S obzirom na to da fantastično izgleda, tad se počela preispitivati, te razmišljati o novoj karijeri: Karijeri modela i voditeljice na kanalu 'za odrasle'.

U ekskluzivnom intervjuu za Daily Star rekla je kako su je zapravo oduvijek zanimale te stvari, pa je za vrijeme odmora odlučila pogledati taj program malo bolje, a onda i okušati se u jednoj smjeni na 'Babestationu' (britanski TV kanal za chat za odrasle, sa web stranicom koja uključuje dodatne sadržaje). 

- Odmah sam pomislila : 'Da, to jest za mene!', predala sam otkaz i više se nisam vratila u ugostiteljstvo – kaže.

Sada već dvije godine mami  pozivatelje, skidajući se u donje rublje na 'Babestationu'. Na pitanje što ju je tijekom tog prvog showa na TV-u za odrasle navelo na to da tako brzo odustane od posla za koji se školovala, bila je vrlo jasna:  

- Samo sam se zabavljala i stvarno sam uživala. Bilo je tako prirodno, a nikad prije nisam radila ništa slično kao što je skidanje pred kamerama, pa ni bez njih – kaže. Ipak, svojoj obitelji nije odmah priznala da je promijenila ideju o tome što želi raditi u životu. 
- Imala sam svoje menadžerske kvalifikacije, pa sam računala da se, ako mi se nakon nekoliko mjeseci to što radim više neće sviđati, imam čemu vratiti – priča Amber.

Zato je imala vremena za to da osmisli prilično lukac scenarij za to kako i kada reći svojim voljenima o tome da je promijenila karijeru. 

- Dosta je teško pomiriti se s tim da netko od članova vaše obitelji radi tako nešto. Imaju pomalo staromodan način razmišljanja i možda čak i ne misle da je to siguran posao, pa nisam htjela dda se brinu prije nego ja sama budem sigurna u to da to stvarno želim. Tako je prošlo nekoliko mjeseci dok nisam bila sigurna u to da želim baš tu vrstu karijere. Kad sam to rekla mojima, reagirali su kako sam i pretpostavila da hoće:  Nisu bili oduševljeni, ali rekli su da je to moja odluka i podržali su me – priča Amber. Tako je sad već dvije godine u industriji za odrasle i njezini najbliži naučili su prihvatiti njen izbor.

- Oni vide koliko sam sretna te da imam puno manje stresa u odnosu na vrijeme kad sam radila u ugostiteljstvu. I njima je sad na neki način drago što je tako – uvjerena je. 

Dodaje kako je posao koji radi također dosta težak. Bilo je djevojaka koje su se susrele s problemima, jer su iz uhodili stalkeri, ili su doživjele govor mržnje, pa se  smatra sretnom jer do sada nikad nije imala ozbiljnijih problema zbog toga što radi. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje