Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Misle li žene kako ste pravi 'modni kriminalac'

Imate li dlakava prsa, čuvajte se majica s "V" izrezom, a ako ste krupniji, bježite od uskih majica i košulja s vodoravnim crtama

Photos
Foto: Photos
0 komentara

Ako bolja polovica zabrinutim pogledom promatra odjeću koju ste navukli na sebe prije izlaska, sigurno ste odjenuli nešto loše. Za razliku od žena, koje od malih nogu uče kako uskladiti suknju i majicu, većini muškaraca kriteriji pri odabiru odjeće su udobnost i izdržljivost pa tako i ne vide kako ih nježniji spol smatra modnim kriminalcem. Jer poštovanje elementarnih pravila odijevanja muškarca ne čini metroseksualcem, a njihovo ignoriranje ili nepoznavanje ne čini ga ništa muževnijim. Samo loše odjevenim. Ni novac nije opravdanje jer, što će svaka žena moći potvrditi, ukusno odijevanje ne mora biti skupo. Tako, ako imate dlakava prsa, poslušajte ju kad vam kaže kako “V” izrez nije baš za vas. Ako imate koju kilu viška, s crnom ne možete pogriješti. No s prugama možete: vertikalne izdužuju, vodoravne šire. Vodite o tome računa pri odabiru odijela. I najbitnije, nosite odjeću koja vam odgovara veličinom. U prevelikoj ćete izgledati kao vreća krumpira, u premaloj će vam se vidjeti svaka kila. U svakom slučaju, dobro odijevanje iziskuje samo pet minuta vremena. Umjesto da iz ormara uzmete prvo što vam dođe pod ruku, razmislite i pomno odaberite ili, još bolje, pitajte nju za savjet.

OSIM ako ne želite izgledati kao izbacivač, ne nosite pripijene majice. Čak i na mišićavom tijelu uska majica izgledat će smiješno.
BAREM jedanput na godinu mijenjajte naočale. Svatko tko vas gleda u oči prvo će njih vidjeti. I ne štedite, jer je posrijedi zdravlje, ne samo izgled.

RADIJE uložite novac na kvalitetne cipele no skupo odijelo, jer i žene i poslodovac prvo će na njih baciti pogled da vide koliko se brinete o detaljima.

KOŽNATI remen i cipele jednostavno moraju biti usklađeni. Crni remen na smeđe cipele, ili obrnuto, bode oči. Dobro pravilo: sva koža u istoj boji.

MAJICA bez rukava primjerena je djeci, nikako odraslim muškarcima. Nitko ne želi gledati vaše pazuhe, zato je izbjegavajte, čak i u teretani.

UMJERENO s after shaveom, osobito s kolonjskom vodom. Poprskajte malo u zrak i prođite kroz “oblak”. Ne ostavljajte trag za sobom.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message