Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Mlada umjetnica radi unikatne vjenčanice sa šarenim dnom

Mlada umjetnica radi unikatne vjenčanice sa šarenim dnom
1

Umjetnica Taylor Anne Linko tjedan dana prije velikog dana oslikala je vjenčanicu pomoću zračnih četkica i dobila prekrasne boje na dnu haljine. Sada svoje šarene vjenčanice prodaje

VIDEO

Pronalaženje idealne vjenčanice može biti teško, pogotovo ako želite nešto tradicionalno što je također jedinstveno. Umjetnica Taylor Anne Linko željela je da njezina vjenčanica bude nezaboravna, a da također uključuje njezinu šarenu osobnost. 
Tjedan dana prije velikog dana trensformirala je vjenčanicu pomoću zračnih četkica, oslikavajući prekrasne boje na dnu haljine.

POGLEDAJTE VIDEO: Maske kao obavezni detalj na vjenčanju

Pokretanje videa...

Maske kao obavezni detalj na vjenčanju 01:05

Vjenčanica je također odgovarala bojama u njenoj kosi i buketu. Kada je Taylor sliku postavila na internetu, odmah je postala popularna. 

Društvene stranice 28-godišnje umjetnice postale su sve popularnije, a ljudi su se sve više počeli raspitivati o haljini. To je postalo toliko popularno da je Taylor odlučila otvoriti svoj mali butik nudeći prilagođene stilove za mladenke.

- Htjela sam imati šarenu haljinu za svoje vjenčanje, ali da još uvijek izgleda kao vjenčanica. U to vrijeme zapravo nisu postojale nikakve mogućnosti za to, za koje sam barem znala. Ispada da nisam jedina koja je tražila nešto takvo s obzirom na popularnost moje vjenčanice u posljednje četiri godine - rekla je Taylor za Metro.

U svom butiku Taylor sada ima gomilu haljina koje je obojila. 

- Ponekad napravim velike promjene poput haljine koju nazivam 'Bubble', a ponekad je to samo čišćenje i boja - rekla je Taylor.

U početku je Taylor započela svoj posao pomoću prilagođene metode naručivanja gdje su mladenke slale haljine koje su htjele oslikane, a Taylor bi to napravila. Ipak ubrzo je Taylor željela raditi na haljinama koje bi mogla prodavati putem interneta. 

- Bilo je puno problema s kojima sam se susretala radeći prilagođene proizvode i mijenjanjem formata. No istovremeno sam si omogućila brži i kreativniji rad. Sada se osjećam puno više kao umjetnik. Haljine su moja platna - rekla je Taylor te nadodala kako ima još stvari o kojima se mora pobrinuti kao što su međunarodna dostava, ali u osnovi joj je cilj objaviti svaki tjedan po jednu haljinu na svom Instagramu i na internetskoj stranici za prodaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...