Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Moda u školi: Kopirajte stil Blake Lively ili Taylor Swift

Moda u školi: Kopirajte stil Blake Lively ili Taylor Swift
6

Zvjezdana inspiracija: Miješajte printeve kao Emma Watson, budite u traperu od glave do pete ili nosite boho-šik kao Blake Lively, a sve kombinirajte s maramama

VIDEO

Kako bi jesenska garderoba i povratak u školu bili što veseliji, inspiraciju potražite u šarenom stilu Emme Watson, zvijezde filmova o Harryju Potteru, koja je spojila nespojivo.  

Primjerice, uparite cvjetnu bluzu sa suknjom geometrijskog uzorka i poigrajte se bojama, a ako više volite klasiku, odlučite se za traper od glave do pete. Ove je godine jeans doživio svoj veliki povratak, pa traper-košuljicu uparite s trapericama visokog struka. Osim toga, prvoga dana škole zablistajte i u trapericama u boji. 

Uparite ih s majicom veselog printa i crnim sakoom, kao što to radi Zendaya Coleman, zvijezda Disneyjeve serije “Shake It Up”.Udobne i efektne tenisice na visoku petu pravi su hit sezone i savršene za školu. Kći glumca Willa Smitha, pjevačica Willow, nosi bijele, a jednobojnu kombinaciju možete upariti s jarkim tenisicama. 

Šarene marame kao najbolji modni dodatak

Kraljica stila, glumica Blake Lively, obožava velike boemske marame. Istaknut ćete se bez previše truda, a uparite li ih s prevelikim “muškim” dužim sakoom, tajicama s uzorkom ili zanimljivom suknjicom, ne možete pogriješiti. Osim marame, kao upečatljivog modnog dodatka, poigrajte se i s nakitom koje na sebi ima perje ili kratkim traper-jaknicama uz hlače u boji. 

Preveliki pulover od jutra do mraka

Ako ste ležeran tip, odlučite se za duge, udobne pulovere koje Blake Lively nosi na tajice i visoke pete. Ova kombinacija nosiva je i za večernji izlazak, a tada “look” upotpunite upečatljivim nakitom ili obujte cipele na visoku petu. Jednostavne i ležerne kombinacije možete upotpuniti i metalik jaknicama, kao glumica Lea Michele. Jaknica će se sjajno slagati i s plisiranim suknjama, kakve voli reality zvijezda Kylie Jenner. 

Cvjetići na haljini vole duge veste i kaputiće

Pjevačica Taylor Swift poznata je po ženstvenom stilu, pa je često možemo vidjeti u haljinama cvjetnog printa. Uparite ih s dugačkom vestom ili strukiranim kaputićem, a veliki su trend i točkaste haljine kakve nosi Katy Perry. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam