Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Modni idol i umjerenost glavni su trikovi slavne Kate Moss

Modni idol i umjerenost glavni su trikovi slavne Kate Moss
1

Za važne prilike uvijek nosite štikle, s modnim dodacima treba biti na oprezu, "izmislite" vlastiti stil i pronađite te kopirajte stil modne ikone, savjetuje Kate

VIDEO

Vladarica modnih časopisa Kate Moss u lipnju će 32. put ukrasiti naslovnicu britanskog Voguea, u kojemu je led probila još ‘93.

Idete li na važnu večeru, nikad ne čekajte posljednji trenutak nego obvezno unaprijed isplanirajte što ćete odjenuti  

Najfotografiranija manekenka na svijetu bila je na naslovnicama čak 300 međunarodnih izdanja Voguea. Unatoč usponima i padovima Kate već 20 godina fascinira glavne “face” modne industrije. Vlasnici agencija, modni urednici, dizajneri i fotografi opsjednuti su njome te se od modela pretvorila u modnu ikonu, muzu, ali i enigmu jer se mnogi pitaju koja je tajna uspjeha i besprijekornog izgleda supermodela, koji je godinama na popisu najplaćenijih modela. Okrunjena i titulom najbolje odjevene žene desetljeća, Kate otkriva kako izgledati savršeno u svakom trenutku. Savjetuje ženama da pronađu vlastiti stil i daju mu prepoznatljiv pečat. 

Uvijač za trepavice, maskara, olovka i rumenilo uvijek moraju biti u ženskoj torbici, a žena katkad mora biti spremna trpjeti i neudobne štikle, poručuje Kate te dodaje - kad dvojite što obući, odjenite crno i nećete pogriješiti.

Elegancija vs. udobnost

Iako je obuća s ravnim potplatom najudobnija, postoje prigode u kojima udobnost nije na prvom mjestu. Stisnite zube te zablistajte u neudobnim, ali elegantnim štiklama.

Umjereno s modnim dodacima

Nakita na ženi nikad nije previše, no vrlo sam umjerena s modnim dodacima. Obožavam marame i šalove, no ne nosim istodobno sunčane naočale i šešir kako ne bih izgledala zamaskirano, otkriva Kate.

Čovjek čini odijelo

Stilu odijevanja dajte svoj potpis. Poradite i na tome kako nositi odjeću jer je i to važna kockica u kreiranju cjelokupnog dojma. 

Omiljeni stil nosi se na bezbroj načina

Nađite svoj idealan modni stil i slijedite ga. Odijevam se prema trenutačnom raspoloženju, no vjerna sam džinsu i sportskim jaknama. Eksperimentiram s raznim krojevima trapera, a najbolje se osjećam u uskim trapericama i suknjama olovka kroja, poručuje Kate.

Poznati mogu poslužiti kao osobni modni savjetnici

Pronađite svoju modnu ikonu i preslikajte njezin stil. Pri odabiru odjevne kombinacije važno je imati inspiraciju, odnosno referentnu točku kojom se vodite. Primjerice, ako volite stil kasnih ‘50-ih, prije no što nešto odjenete, zapitajte se bi li to odjenula Audrey Hepburn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...