Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Modni povratak na selo: Prave kombinacije za "country" stil

Modni povratak na selo: Prave kombinacije za "country" stil
15

Karirane hlače od tvida odlično se slažu s pletivom, suknje se nose s neutralnim vestama, a džemperi kombiniraju s lepršavim suknjama i jahačkim čizmama

VIDEO

Rustikalni dandy izgled koji podsjeća na razdoblje popularne britanske serije "Downton Abbey" vraća se na velika vrata. Hlače od tvida, maslinaste i smeđe nijanse, jahačke čizme, karirani uzorci i debela pletiva opet su u modi, a možete ih istaknuti šilter-kapama i remenjem u jarkim bojama. 

Karirane hlače i gležnjače, džemperi i svilene suknje

S kariranim uzorkom i jahačkim stilom treba biti oprezan, zato što može izgledati prenapadno i preuzeti cijeli look. Izaberite jedan komad i pomno ga kombinirajte. 

Karirane hlače od tvida podići će jesenski look, a uz njih kombinirajte bijele košulje, majice s printom ili debela pletiva s tradicionalnim uzorcima. Gležnjače i podvrnute karirane hlače također su odličan par. Američki dizajner Ralph Lauren predlaže "full country look" koji je teško nosiv za svaki dan. Odaberite od toga samo ponešto i dodatno začinite zimski look, ali nemojte pretjerivati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim kariranih hlača, obavezan dio svake ženske garderobe trebala bi biti i karirana suknja. Kombinirajte je s neutralnom bojom džempera koji možete zataknuti u suknju i nositi uz bajkerske čizme. 

Sa spajanjem teških i lepršavih materijala ne možete pogriješiti. Debelo pletivo nosite sa svilenim suknjama ili haljinama, a styling dodatno začinite visokim jahačkim čizmama. Sličnu viziju ima i Tommy Hilfiger u kolekciji za jesen/zimu 2012./13. 

Ultimativni modni trend je svakako karirani kaput s predimenzioniranim džepovima, a želite li ga dodatno naglasiti, istaknite struk remenom po uzoru na modnu kuću Burberry. I karirano može biti elegantno, osobito ako birate kaput A-kroja kako to predlaže Alexander McQueen. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'