Lifestyle

Komentari 4

Modni povratak na selo: Prave kombinacije za "country" stil

Modni povratak na selo: Prave kombinacije za "country" stil

Karirane hlače od tvida odlično se slažu s pletivom, suknje se nose s neutralnim vestama, a džemperi kombiniraju s lepršavim suknjama i jahačkim čizmama

Rustikalni dandy izgled koji podsjeća na razdoblje popularne britanske serije "Downton Abbey" vraća se na velika vrata. Hlače od tvida, maslinaste i smeđe nijanse, jahačke čizme, karirani uzorci i debela pletiva opet su u modi, a možete ih istaknuti šilter-kapama i remenjem u jarkim bojama. 

Karirane hlače i gležnjače, džemperi i svilene suknje

S kariranim uzorkom i jahačkim stilom treba biti oprezan, zato što može izgledati prenapadno i preuzeti cijeli look. Izaberite jedan komad i pomno ga kombinirajte. 

Karirane hlače od tvida podići će jesenski look, a uz njih kombinirajte bijele košulje, majice s printom ili debela pletiva s tradicionalnim uzorcima. Gležnjače i podvrnute karirane hlače također su odličan par. Američki dizajner Ralph Lauren predlaže "full country look" koji je teško nosiv za svaki dan. Odaberite od toga samo ponešto i dodatno začinite zimski look, ali nemojte pretjerivati.

Osim kariranih hlača, obavezan dio svake ženske garderobe trebala bi biti i karirana suknja. Kombinirajte je s neutralnom bojom džempera koji možete zataknuti u suknju i nositi uz bajkerske čizme. 

Sa spajanjem teških i lepršavih materijala ne možete pogriješiti. Debelo pletivo nosite sa svilenim suknjama ili haljinama, a styling dodatno začinite visokim jahačkim čizmama. Sličnu viziju ima i Tommy Hilfiger u kolekciji za jesen/zimu 2012./13. 

Ultimativni modni trend je svakako karirani kaput s predimenzioniranim džepovima, a želite li ga dodatno naglasiti, istaknite struk remenom po uzoru na modnu kuću Burberry. I karirano može biti elegantno, osobito ako birate kaput A-kroja kako to predlaže Alexander McQueen. 

Najčitaniji članci