Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Modni spektakl u režiji ELFS-a na prvoj večeri Cro A Portera

Modni spektakl u režiji ELFS-a na prvoj večeri Cro A Portera
53

U stilu daleke Rusije modni dvojac ELFS završio je prvu večer Cro A Porter inače prožetu gotičkim stilom, asimetričnim detaljima i perlama koje simboliziraju kapi

VIDEO

Najviše pompe na prvoj večeri 20. po redu Cro A Portera digla je revija modnog dvojca ELFS koji su u spektakularnom tonu predstavili najnoviju kolekciju inspiriranu dalekom Rusijom. Oduševljenje je izazvala Jelena Rozga koja je izašla iz sanduka "From Russia With Love" i zapjevala kombinaciju rusko-hrvatskog hita. 

Reviju su otvorili zvukovi ruske narodne glazbe u izvedbi Ane Rucner, a kolekcija koju su željno iščekivali poznati Hrvati poput bivše misice Anice Martinović, pjevačice Pamele Ramljak i modnog urednika Saše Joke puna je ruskih motiva, od babuški i Putina do votke. Muška linija Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića za jesen/zimu 2012./13. je casual i udobna, a dozu originalnosti unose neobične aplikacije na majicama te poigravanje s vlastitim logotipom. Za razliku od muške linije, ženska je izazovna, seksepilna i prati liniju tijela, a dominiraju jarke boje, šljokice, resice i životinjski print.  

- Od Elfsa očekujem veliku zabavu i provokaciju, ipak je modni duo svojevrsno zaštitno lice Cro A Portera - istaknuo je još prije početka same revije Saša Joka, modni urednik hrvatskog izdanja Ellea.

Jubilarni Cro A Porter u Westgate Shopping Cityju otvorila je revija Hippy Gardena. Dizajnerica Đurđica Vorkapić koju obožavaju brojne hrvatske pjevačice poput Ivane Kovač predstavila je izazovnu, ali ženstvenu kolekciju u crno-bijelim tonovima. Dramatičnost je postigla plišom i kožom te korištenjem čvrstih materijal u kombinaciji s lepršavima. Poseban šarm duhu gotike dali su nakit s motivima anđeoskih krila, crni prsti i dreadlocks frizure. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon gotičke revije Hippy Gardena uslijedila je revija mlade dizajnerice Sonje Lamut pod nazivom "Soel" koja je inspiraciju pronašla u kapima vode. Svu mirnoću i spokojnost vode pretočila je u izrazito nosivu kolekciju punu širokih modela i slojevitosti koja daju volumen. Posebnu pažnju plijenile su neobične tregerice, predimenzionirane mašne, krzno u boji i perle na odjeći koje simboliziraju kapi. Lamut je izabrala tipične jesenske boje, bodro i sivu, a dašak toplijih dana unijela je prljavom bijelom. 

Nakon Sonje Lamut, svoju je reviju predstavio modni dvojac Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak, koje se kriju pod imenom Jet Lag. Dominiraju zagasiti tonovi smeđe i sive, muška kolekcija je sportska, dok je ženska pomalo apstraktna s neobičnim krojevima i asimetričnim detaljima. 

Ovaj modni događaj nisu propustile ni brojne hrvatske zvijezde, pa su tako najnovije kolekcije pratile bivša misica Anica Kovač, voditeljica Iva Šulentić, manekenka Anita Dujić, pjevačica Ivana Kovač, modna blogerica Ljupka Tanevska, voditeljica Martina Podgorski, stilist Neven Ciganović i Saša Joka, modni urednik Ellea.  

Cro A Porter

Najdugovječniji modni događaj u Hrvatskoj Cro A Porter već 10 godina privlači najbolja imena hrvatskog dizajna, a sve najnovije revije od 18. do 20. listopada možete pratiti uživo samo na portalu 24sata.hr. 

Live streaming iz Westgate Shopping Cityja počinje u 20 sati svakog dana. Prve ćete večeri moći uživati u najnovijim kreacijama Hippy Gardena, Sonje Lamut, Jet Laga i Elfsa, a u petak vas očekuju revije Line Exclusive, Anamarije Asanović, Monike Sablić i Borne & Fils. Posljednjeg dana, u subotu vas čeka niz uzbuđenja, od Tea P. za Mak, Lokomotive by Lana&Luka do Matije Vuice i Zigmana.

Jubilarna 20. sezona Cro A Portera nosi naziv "Faith" ili "Nada" i govori o iščekivanju trenutka koji su predvidjele drvene civilizacije, o završetku jednog i početku novog doba. Posjetitelji će tako imati prilike vidjeti što će se sve nositi sljedeće sezone. 

Streaming sve tri večeri Cro A Portera možete pratiti ekskluzivno na portalu 24sata.hr! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno